SiemaneRko all !! Pobrałem Gta San Andreas tyle że nie mam muzyki w samochodach (wszystkie stacje radiowe mi nei dzialaja). I nie mam dzwiekow jak jest filmik, np. jak misje biore to na tym filmiku wlasnie nie ma glosu jak gadaja. Ale inne MAM: Dzwieki "tuptana" Syreny, strzaly, dzwiek jadacego samochodu. itd. Pomozcie, jak zrobic zeby byl ?? Podejrzewam ze nie mam folderu Audio, albo pliki nie dzialaja, nie wiem, kompletnie, wiec prosze o podanie mi na PW lub w temacie linku do sciagniecia audio i napisanie instrukcji jak to zrobic. Z gory dziekuje. :]
GTA "SA" Audio
Orginał czy pirat?
Pirat pewnie w wersji R.I.P.
Dokładnie RIP wersja, czyli skrócona wersja gry o zbędne rzeczy, aby mniej zajmowała miejsca na dysku. Btw. to 4um nie wspiera piractwa wiec zaraz temat zostanie zamknięty.
RIP to ty powinieneś być (za piracenie) ,a skrócić to powinni ci rodzice dostęp do sieci
@Up
Co ty się rzucasz ? każdy może sobie pobierać co tylko mu się podoba ciebie to nie powinno interesować.
Że ty masz dzianych rodziców i ci dają na gry to twoja sprawa nie każdego stać na nowe gry
Nowe? To ja pochodzę z przyszłości o_O? Nie popiera się tutaj piractwa, ale nie rozpisujmy się na ten temat, bo wiadomo co i jak. A kolega pewnie ma wersję okrojoną z kilku "zbędnych" rzeczy.
SiemaneRko all !! Pobrałem Gta San Andreas tyle że nie mam muzyki w samochodach (wszystkie stacje radiowe mi nei dzialaja). I nie mam dzwiekow jak jest filmik, np. jak misje biore to na tym filmiku wlasnie nie ma glosu jak gadaja. Ale inne MAM: Dzwieki "tuptana" Syreny, strzaly, dzwiek jadacego samochodu. itd. Pomozcie, jak zrobic zeby byl ?? Podejrzewam ze nie mam folderu Audio, albo pliki nie dzialaja, nie wiem, kompletnie, wiec prosze o podanie mi na PW lub w temacie linku do sciagniecia audio i napisanie instrukcji jak to zrobic. Z gory dziekuje. :]