Gta: San Andreas

W tym temacie piszcie kto przeszedł w całości i ile razy gta: sa. Dodam że ja przeszedłem 3 razy potem mi się już znudziło, i zacząłem w sampa grać :D

Ja przeszedłem do drugiego miasta, potem miałem reinstall windowsa, i mi sie odechciało, ale sądzę że jeszcze przyjdzie czas na GTA SA :) Póki co gram z nudów na multiplayerze, jesteś chętny do gry? Może RP? Wstyd przyznać, nigdy na RP nie grałem, zajmowałem się stuntem, trickami na samolotach, i innymi pierdółkami. :)

Może lepiej pogadać o Multiplayer niż o tym kto ile przeszedł bo zacznie się spam. A MP jest fajne nie zaprzeczę.

Szczególnie servy role play wymiatają :)

A singla nie przeszedłem :D

Singleplayer jest nudny w San Andreas. Jedynie co mnie tam wciągało to multiplayer. Tam się akurat fajnie gra, wyścigi strzelanki między gangami itp. Więc piernicz SP i graj w MP! :)

SAMP wymiata - role play - tylko trudno jest o robotę czasami... ;/

Gram na Mrucznik RP - Miooooooodzio, poznałem fajnego kolegę do gry i mam już Clevera (albo Cevera? Clavera?) ^^ + darmowe prawko i dowod. Chyba się wkręcę..

To dajcie jakieś IP do serwerów RP...

A zeby sobie zagrac multiplayer to trzeba miec jakis oryginalny cd key czy cos w tym stylu ? Czy moge sobie spiracic i grac online ?

A zeby sobie zagrac multiplayer to trzeba miec jakis oryginalny cd key czy cos w tym stylu ? Czy moge sobie spiracic i grac online ?

Nie... Możesz mieć nawet piracką wersje i grać, tylko musisz ściągnąć MP client. Teraz to jest wersja chyba 0.2a, ale nie jestem pewny. Co do serwerów RP to bardzo dobre są h-rp, ls-rp i plerp. :)

To są dane serwera na którym gram:

HostName: !PL! Mrucznik Role Play !PL!

Address: 91.193.197.134:7709

Players: 185 / 200

Ping: 16

Mode: Mrucznik-RP v 2.4

Map: San Andreas

Jest to chyba największy, albo jeden z większych polskich serwerów RP.

Jeżeli kogoś to interesuje to tu ma inne:

http://h-rp.pl/

http://www.ls-rp.net/

Do PLERPa nie pamiętam linku, bo dawno tam grałem i chyba jeszcze zmieniali aders strony.

Ok, tylko nie wiem co mam tym Honto_Yasashi na serwerze robić...

Ok, tylko nie wiem co mam tym Honto_Yasashi na serwerze robić...

Samemu to tak dziwnie się gra. Najlepiej grać z kimś. Wtedy szybciej i łatwiej jest się połapać o co chodzi. Co masz robić? Wyrób dowód itp. Znajdź pracę legalną lub po prostu wejdź do jakieś mafii czy gangu i róbcie zadymy :). Jak ja grałem to byłem w mafii i powiem, że nie nudziło się tam.

W Singla to ja się tylko bawię w rzeźnię i pochodzić, polatać, pojeździć, pozabijać, pokombinować, poeksperymentować ;P.

To są dane serwera na którym gram:HostName: !PL! Mrucznik Role Play !PL!Address: 91.193.197.134:7709Players: 185 / 200Ping: 16Mode: Mrucznik-RP v 2.4Map: San AndreasJest to chyba największy, albo jeden z większych polskich serwerów RP.

Chyba? możliwe że tak jest ale pod innym względem, ten serwer to jedna, wielka kupa g*wna. Gra tam ogranicza się jedynie do /ja rozgląda się. Nie widziałem tam żadnych dobrych rp'ów poza jednym, ogarniętym liderem. Choć, mogę szczerze uznać że robi za taką naukę. Forum jest nieogarnięte, schludności już w ogóle tam nie widzę, rzeczywiście ogromny bałagan. Sam pogrywam na LSRP i to serwer godzien polecenia.

Stawiasz na skrypt i sporo idiotów? - HRP.

Stawiasz na wspaniałych graczy i nieco gorszym skryptem który nie gra aż tak ważnej roli na scenie RP? - LSRP.

To tylko i wyłącznie moja opinia, możecie sflejmić. Skrypt nie gra aż tak ważnej roli, klimat i dobrą rozgrywkę tworzą gracze, nie mapa.

W tym temacie piszcie kto przeszedł w całości i ile razy gta: sa. Dodam że ja przeszedłem 3 razy potem mi się już znudziło, i zacząłem w sampa grać :D