A więc , kiedy gram w SanAndreasMultiPlayer (SAMP) lub w zwyczajne GTA Wyłańcza mi się komputer . Wcześniej nie miałem tego problemu , i nie wiem o co chodzi. Zainstalowałem OpenGL (bo mi się kamerka psuła[KAMERKA OD PRZODU]) Ale po zainstalowaniu kamperka była w porządku . Tylko To resetowanie : / Prosze o PomoC !! (GTA MAM PIRATA)
GTA SanAndreas
Też kiedyś miałem ten problem. Mi pomogło przeinstalowanie GTA razem z SAMP.
Ściągnij innego cracka, to może pomóc.
Miałem kiedyś taki sam problem. Nie wiem czy pomoże tylko przeinstalowanie czy wymiana cracka ,ale ja zrobiłem to i to. Pomogło
Niee , crack nie . Bo ja zgrałem na pendrive te GTA . I crack nie potrzebny : ] To zrobie Przeinstalowanie . I napisze czy pomogło . Oby : ]
No i jak? Działa ci?
Kurde xD Sorka że tak późno , ale nie miałem jak wejść na kompa . @Up / właśnie mi nie działa : / reinstalowałem , ale nic z tego ! :[ Proszę ! Pomóżcie !
A więc , kiedy gram w SanAndreasMultiPlayer (SAMP) lub w zwyczajne GTA Wyłańcza mi się komputer . Wcześniej nie miałem tego problemu , i nie wiem o co chodzi. Zainstalowałem OpenGL (bo mi się kamerka psuła[KAMERKA OD PRZODU]) Ale po zainstalowaniu kamperka była w porządku . Tylko To resetowanie : / Prosze o PomoC !! (GTA MAM PIRATA)