Jestem po misji w której nasi 3 bohaterowie planuja napad na kontenerowiec, wszystko zatwierdziłem zapisałem, gre i musiałem wyłączyć już kompa, na następny dzien, żadna z postaci nie misji normalnej tylko od dziwaków...proszę o info co dalej mam zrobić lub kim mam zagrac?:/
Gta V nie wiem co dalej -prosba o pomoc
Kontenerowiec, w sensie ten statek?
Nie pamiętam dokładnie jak było w przypadku tej misji, ale czasami jak nie było żadnego zadania to trzeba poczekać aż ktoś do nas zadzwoni i dopiero wtedy mamy zadanie, spróbuj trochę pograć bez zadania, może wykonaj jakieś zadanie poboczne i wtedy być może główne zaskoczy
tak duzy statek
Jeśli nie pomyliłem misji to rozwiązanie jest następujące : Każdą postać musisz w czymś podszkolić.. Murzyn bodajże w strzelaniu, Mike chyba w lataniu. To chyba w zależności jak ją zaplanowałeś..
Dokładnie Ci nie powiem, bo dość dawno na konsoli grałem
Jak już ukradłeś łódź podwodną to musisz pójść do szkoły latania i na strzelnice (odpowiednio Michaelm i Franklinem)
A czasami nie musisz znaleźć auta do ucieczki? Jeśli
tak to jak znajdziesz te auto to zawieź je poza miasto i zadzwoń
do Lestera bodajże.
A czasami nie musisz znaleźć auta do ucieczki? Jeśli tak to jak znajdziesz te auto to zawieź je poza miasto i zadzwońdo Lestera bodajże.
To nie ten napad To ten z łodzią podwodną i helikopterem.
Jestem po misji w której nasi 3 bohaterowie planuja napad na kontenerowiec, wszystko zatwierdziłem zapisałem, gre i musiałem wyłączyć już kompa, na następny dzien, żadna z postaci nie misji normalnej tylko od dziwaków...proszę o info co dalej mam zrobić lub kim mam zagrac?:/