GTA V PC- Problem z Social clubem

Siemka mam problem związany z social clubem. Problem polega na tym ze gram sobie ok. 15 minut i wszystko śmiga ale po tym czasie wywala gre a launcher informuje mnie ze ktoś zalogowal się z innego urządzenia co jest powodem crasha. Nie jest to (chyba) możliwe że ktoś inny jest na moim koncie ponieważ gre mam od dzisiaj. Hasła zmieniałem 2 razy tak samo E-mail grałem też z wyłączonym antywirusem. Komp się nie grzeje. Windows 8.1

Edit: Chciałem wysłać ticketa ale muszę wysłać im pliki DxDiag i MSInfo ale nie mam ich w folderu z grą.

Pierwsze pytanie: gdzie kupiłeś GTA?

Gta kupiłem na Aledrogo bo niestety w sklepach typu Saturn nie było.

Edit: Chciałem wysłać ticketa ale muszę wysłać im pliki DxDiag i MSInfo ale nie mam ich w folderu z grą.

https://support.rockstargames.com/hc/pl/articles/200148686-Jak-odnale%C5%BA%C4%87-pliki-DxDiag-oraz-MSInfo

Dzięki nie szukałem akurat jak to znaleźć bo jestem tak wkurzony człowiek 4 godziny instaluje grę żeby nie móc w nią zagrać.

To nie jest tylko Twój problem, mam to samo. Co jakiś czas wyrzuca mnie z tym komunikatem. Hasło zmieniane.... napisałem do supportu i wysłali mi głupią regułkę że muszę mieć antyvirusa, firewalla itd włączonego, że nie mogę dzielić konta z innymi... srutututu... nic pomocnego. Są ludzie którzy utracili dostęp do swoich kont na social clubie, a rockstar uważa że do żadnego wycieku nie doszło i to wina oczywiście właściciela konta.

Ogólnie to

http://www.pcgamer.com/rockstar-social-club-hasnt-been-hacked-but-change-your-passwords-anyway/

Więc być może gdzieś tych samych kredentiali użyłeś, więc zalecam zmienić hasło na mocniejsze. Swoją drogą do takich newralgicznych miejsc polecam korzystać z unikalnych haseł, ludzie popełniają ten błąd, że do wielu serwisów korzystają z tych samych loginów i haseł.

Popularnym problemem jest błąd z nazwą administratora, jeśli w nazwie posiadasz polskie znaki to może być z tym problemem

jeśli chodzi o jakieś wycieki kont, hacki itp itd to jestem z tym ostrożny, bo nie wiadomo skąd ludzie skarżący się na takie problemy brali kody. Zawsze dobrze jest mieć klucz z wiarygodnego źródła. Jak ktoś kupuje kombinowane klucze, to nie może spać w 100% spokojnie.

Jeśli wiadomo było, że wersje STEAM rozprowadza tylko STEAM to znaczy, że klucze ze stron czy aukcji są, albo zdobyte kombinowanym sposobem lub wykupionymi od steama i sprzedawane... ale akuratnie w tą drugą opcje wątpię.

Te wycieki to coś nie prawda zmieniałem hasła 4 razy email 2 razy zresztą jak ja bym komuś konto ukradł to bym prędzej hasła zmieniał niż sobie GTA odpalał... To błąd od R* tylko nie chcą odpowiadać ew. boty odpisujące są głupie

Raz mnie wyrzuciło z tym błędem na samym początku po jakiejś godzinie gry, potem bez problemu. Może to jest błąd związany ze sprzętem acz program nie potrafi go sformułować i wyrzuca coś takiego. Pozostaje czekać na hotfixa i przeglądać ich fora, może się wyjaśni coś. Apropos dziś rano był jaki hotfix 300mb, może coś naprawili?

Temat do zamknięcia. Specjalne sterowniki pod GTA V zdziałały cuda :)

Siemka mam problem związany z social clubem. Problem polega na tym ze gram sobie ok. 15 minut i wszystko śmiga ale po tym czasie wywala gre a launcher informuje mnie ze ktoś zalogowal się z innego urządzenia co jest powodem crasha. Nie jest to (chyba) możliwe że ktoś inny jest na moim koncie ponieważ gre mam od dzisiaj. Hasła zmieniałem 2 razy tak samo E-mail grałem też z wyłączonym antywirusem. Komp się nie grzeje. Windows 8.1