GTA V Pierwszy Gameplay

Jak dla mnie zapowiada się totalny hit!

Co wy sądzicie?

Jak to gta.. zawsze mile zaskoczy ale jak wiadomo.. to gameplay a co dostaniemy to się okaże :D.

btw. Kochany customize car i ten skok na spadochronie.. taki realistyczny ; D

No nie powiem fajnie wygląda ale to co będzie to się okaże jak już się w to zagra. Bo samymi informacjami trailerami czy screenami to można i mówić ludziom że to next gen czy bóg wie co. Czekam na tą grę bo jestem ciekaw jak to wszystko będzie "działało" :) . Strzelam że już w gta V prowadzenie poajazdami jak i strzelanie będzie świetne bo dopiero od IV jeżdżenie sprawiło mi przyjemność.

Jedyne co mnie zawodzi, to grafika, ktora jest taka jakas... Zwyczajna. Oczywisce to nadal tylko grafika, jest ona dla mnie na dalekim miejscu, tak jednak o niej wpsominam, bo wielkimi krokami zbliza sie next gen, a poki co ja nie widze gry rewolucyjnej pod wzgledem oprawy.

Dobra, a sam gameplay? Boskosc. Zapowiada sie kolejna swietna historia opowiedziana z jajem, a piszac jajo mam na mysli i humor i pewna odwage, swobode, dojrzalosc, bezposredniosc. Do tego sama rozgrywla wydaje sie byc wielce zroznicowana, a akcja wyglada bardzo filmowo. Miodzio.

Rockstar postawił w piątce na śmiałe rozwiązania i chwała im za to. Dla mnie insta-buy z szacunku do serii oraz świetnych zapowiedzi. Grafika nie jest aż tak tragiczna ale filmik to filmik. Faktycznej grafiki na nim nie ujrzę. Pozostaje tylko czekać.

Powiem tak... Jest spoko, ale d*py nie urywa, dostaliśmy jakieś kawałkowe gameplaye itd, zobaczymy co będzie później...

Noooo zapowiada się ciekawie,grafika też przyjemna dla oka zobaczymy co z tego wyjdzie :)

pamiętajcie że grafika pokazana jest na PS3 albo X360 więc nie ma się co spodziewać. Zapewne gra wyjdzie na PC z opóźnieniem z o wiele lepszą grafiką. To samo raczej na PS4 i XONE.

Ludzie na niemieckim amazonie znaleźli możliwą do kupienia GTA V gdzie "Plattform: Windows 7/ Vista". To samo na francuskim.

Znaleźli bo R* zatrudnił grafikow ktorzy maja zrobic port z konsoli na PC. Problem w tym ze ich silnik graficzny ciezko współpracuje z PC(ile latek wyszlo do GTA IV? A Red Dead Redemption olali bo za duzo zachodu) i czekac bedziemy z 6 miesiecy minimalnie :).

Dzz GTA to Sandbox, wiec nie spodziewaj sie super detali bo zaden komp by tego nie dźwignął :).

A co do samego gameplay'a.... szczerze, mnie bardziej interesuje kwestia MP :) i mozliwosci modowania gry :). Mega by byl mod ala DayZ w swiecie GTA :)

A ja jestem zadeklarowanym singlem i wole bawic sie sam. Multi mnie nie kreci, a GTA to dla mnie tylko i wylacznie sp.

Pewnie znowu optymalizacja na PC będzie beznadziejna.

Jak dla mnie zapowiada się totalny hit!

Co wy sądzicie?