GTA V - Pierwszy Trailer

Najlepsze było Vice City...potem coraz gorzej!

Chyba sobie żartujesz :D San Andreas jest o wiele lepsze. GTA IV niestety nie pobiła SA, ale mam nadzieję, że V to zrobi ^^

Ja mam nadzieje, że nareszcie rozwiążą problem, na który napotykamy się w każdej części z serii. Pieniądze - na początku nie stać nas nawet na jakiś ciuszek, a po paru misjach mamy tyle kasy, że nie ma czego kupić za nią. Mogli, by coś zrobić z tym.

Ja mam nadzieje, że nareszcie rozwiążą problem, na który napotykamy się w każdej części z serii. Pieniądze - na początku nie stać nas nawet na jakiś ciuszek, a po paru misjach mamy tyle kasy, że nie ma czego kupić za nią. Mogli, by coś zrobić z tym.

Zobaczymy co z tym fantem zrobią.

Najważniejsze czego by nie spieprzyli ponownie to optymalizacji, otwartości takiej pełnej i jeszcze raz optymalizacji, a i zabezpieczeń po których na oryginalne się trudniej właczało grę, niż na piracie.

Chyba sobie żartujesz San Andreas jest o wiele lepsze. GTA IV niestety nie pobiła SA, ale mam nadzieję, że V to zrobi ^^

No tak, twoje zdanie=wszystkich zdanie.

Co do rozmowy to dla mnie San Andreas. A twórcy tematu dziękuje za taką informacje, na pewno będę z niecierpliwością czekał ^^

Moim marzeniem jest GTA w którym można wchodzić w każde drzwi . W każde pomieszczenie . Żeby można było być np. na Dzikim zachodzie i jeździć konno. Żeby to było jak Realne Życie . A Do SA . Nie wiem po co Rockstar dał tylko w 1 "Części" AfroAmerykanina ... Bez sensu . Przynajmniej w IV są marki samochodów (prawdziwe marki) : ] A do V . Nie wypowiadam się. Dlaczego? Mam za słabego kompa ^^ . Nawet IV by mi pewnie nie poszła (nie grałem) : [ ALE JESTEM FANEM ROCKSTARA I ICH WSZYSTKICH GIER . Nawet jak by to oni stworzyli Simsy . Też bym grał . : ]

Jeśli V będzie tak samo poważna jak IV to ludzie szybko przejdą i tyle, nie będzie co robić. W SA można było bawić się fryzurami, "latać" poduszkowcem, bawić się helikopterem z magnesem... GTA V powinno pójść częściowo w stronę Saints Row, tj. nie do końca ale żeby dodali więcej "ciekawych" pojazdów i broni oraz mini gier/misji pobocznych.

Witam, zapewne wielu z was wie, że zaledwie godzinę temu został wypuszczony pierwszy trailer z gry GTA V, jeżeli nie widzieliście, to link zamieszczam poniżej. Teraz pytanie po co zakładać temat? A no dlatego, że chciałbym się dowiedzieć ilu z was czeka na GTA V, a kto ma to wszystko w nosie.

http://www.rockstargames.com/

PS. Jak się robi ankietę?