GTA V - Pierwszy Trailer

Witam, zapewne wielu z was wie, że zaledwie godzinę temu został wypuszczony pierwszy trailer z gry GTA V, jeżeli nie widzieliście, to link zamieszczam poniżej. Teraz pytanie po co zakładać temat? A no dlatego, że chciałbym się dowiedzieć ilu z was czeka na GTA V, a kto ma to wszystko w nosie.

http://www.rockstargames.com/

PS. Jak się robi ankietę?

CZEEEEEEKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

i tak San Andreas jest najlepsze i bylo....poprostu gta traci klimat przy nowej grafice i dziwny msterowaniu

GTA V jest jedną z tych gier, na które nie czekam ale mimo wszystko fajnie by było gdyby wyszła w miare szybko :)

Filmik wygląda wypas. Oby gra też taka była :)

Mi zdecydowanie bardziej podobało się GTA 4, od GTA SA. Dlatego w GTA 5 na pewno zagram.

IV to mój faworyt. Jasne, przez brak takich bajerów jak samoloty, spadochrony i inne ustrojstwa dostępne w SA, sama gra mogła nudzić nieustannymi strzelaninami, natomiast już sama historia, sposób jej opowiedzenia, wyrazistość postaci i klimat to cud, miód i orzeszki. IV to także, jak mi się wydaję, najbardziej dojrzała z wszystkich części GTA do tej pory. Absolutnie nie skończono z komicznymi postaciami czy dialogami, ale sama gra i fabuła opowiadała w o wiele poważniejszy sposób o wiele poważniejsze problemy. Pozbyto się prania ludzi wibratorami, a dorobiono wyborów moralnych, realistycznych postaci z realistycznymi dramatami, etc.

Ja zawsze namawiam do podchodzenia do GTA jak do dobrego filmu ze świetnym scenariuszem, dużą dawką humoru i akcji. Jak ktoś szuka sandboxa, za których ojców błędnie uważana jest seria GTA, to niech sprawdzi sobie gry takie jak Saints Row czy Just Cause, bo tam nieograniczonej rozwałki będzie miał pod dostatkiem.

I <3 GRAND THEFT AUTO

Mi sie podoba fizyka i silnik graficzny GTA.... on moze sporo :)

GTA V wygląda jak symulacja prawdziwego życia. San Andreas mam cały czas na dysku. Trochę zamodowane, ale i tak świetne. W SA przed glinami najlepiej ucieka się rowerem :D Gliny i wojsko jest na tyle głupie, że nawet uderzyć w takiego rowerzystę uciekiniera nie potrafi, tylko zajeżdza mu drogę. GTA V z pewnością sprawdzę, grałem we wszystkie części, więc i w tę muszę pograć.

Jesli to bedzie klimat gangsta czarni rap pro elo, to ja nie zagram, tak samo, jak nie zagralem w GTA San Andreas.

Jesli to bedzie klimat gangsta czarni rap pro elo, to ja nie zagram, tak samo, jak nie zagralem w GTA San Andreas.

Nie to bedzie klimat filharmonii. Rozumiesz glowny bohater jezdzi na koncerty i daje na cymbałkach :). Jestes jakis dziwny Dzz :D

Swoja droga w filmiku widac wloski akcent. :)

Wlasnie im wiecej rapu i tych gangsta spraw tym wieksza frajda w GTA.

Wolałbym Simsopodobne GTA, więcej zabawy byłoby :) Niech w końcu dodadzą możliwość wyboru płci, chciałbym pograć laską, a nie od zarania dziejów mordować gliniarzy i wojsko facetem -,-. W poprzednich częściach jak dla mnie było też za mało ciuchów, za mało samochodów, samolotów, helikopterów i łodzi. MUSZĄ też dodać pociągi którymi można jeździć i się wykolejać, masę frajdy mi to sprawiało :D Chcę wielkiego nieograniczonego prawie niczym sandboxa!

Zalezy jak dla kogo. Mi wlasnie GTA IV podobalo sie z tego wzgledu, ze mialo zupelnie odmienny klimat od "czarnego" San Andreas. I nie chodzi tu tylko o glownego bohatera, ktory byl taki... Swojski. Nie bawia mnie klimaty gosci w podkoszulkach i zlotych lancucach, z szerokimi porami i szpanerskimi czapeczkami na glowach. Dla mnie to raczej smieszne i dlatego mam nadzieje, ze nowe GTA nie bedzie w tym stylu, bo bardzo lubie te serie i mam ochote zagrac w najnowsza czesc, a ze dl amnie klimat i fabula to bardzo wazne skladowe, tak musza mi pasowac.

Trailer bardzo fajny, grafa momentami podobna do GTA IV jak i do tych chyba najnowszych Simsów :P. Mnie tam najbardziej podobało sie Vice City później SA i IV, trójka wogóle do mnie nie przemawiała.

Czy mi się wydaje czy w 1.01 widzę odrzutowiec?? :D Jeżeli to będzie "odnowione GTA:SA" to od razu kupuję i gram :] San Andreas miało fajny klimat, dużo możliwości, ale IV bardziej mi się spodobała przez silnik i fabułę.

W piątce, powinno być kilka rodzajów odrzutowców, a nie jak w SA jeden rodzaj odrzutowca bojowego i jeden bojowy helikopter. Hmm, Hydra to był chyba samolot.

Mam nadzieje ze z ta czescia gta nie bedzie problemow z uruchomieniem.Z gta 4 meczylem sie niemilosiernie, czekam z niecierpliwoscia ale wole poczekac dluzej a dostac dopracowany tytul, bo gta 4 wedlug mnie bylo failem.

Słoneczne Los Santos w GTA V będzie miłą odmianą po szaro-burym Liberty City w GTA IV. "Czwórka" była dla mnie naprawdę świetną grą, ale myślę, że "piątka" będzie lepsza. Oby tylko wyszła na PC, ale jeżeli wyjdzie i skopią optymalizację, to i tak może nie ruszyć na dobrych maszynach.

Najlepsze było Vice City...potem coraz gorzej!