GTA V pójdzie na laptopie?

Witam, czy GTA 5 odpale na tym sprzęcie, i czy będzie chodzić płynnie?

Nvidia GeForce GT 635M 2 gb Intel Core i7 - 3610qm 2,3 ghz pamięć 4 gb HDD. Przypominam, że jest to laptop, kupiłem go gdzieś z 2 lata temu.

Mogę liczyć na szybką odpowiedź? Potrzebuje wiedzieć jak najszybciej.

warn_ico.png
DP ~ NS

http://www.systemrequirementslab.com/cyri

http://pl.checkreq.com/

Mozna jasniej? To laptop kumpla i nie mam jak sprawdzic

kupiłem go gdzieś z 2 lata temu.
To laptop kumpla i nie mam jak sprawdzic

To w końcu jak jest?

Co do laptopa, przez kartę graficzną mogą wystąpić komplikację, ale jak tak dłużej się zastanowić, to myślę że na minimalnych (raczej bez fullhd) może działać. Ciężko stwierdzić, ale jest tylko jeden sposób aby się przekonać. :P

PS. "Can You Run It" jest dobrym narzędziem do sprawdzenia "na oko" jak gra może się zachowywać na komputerze, ale w większości laptopów nie sprawdza się.

Kolega coś kręci, a jak porównałem podzespoły to moim zdaniem nie pójdzie płynnie na małych ustawieniach (max 40 fps w tym widzę :blink:).

//Dopiero się uczę porównywać podzespoły, więc proszę nie sapać do mnie jeśli można.

Na najniższych + rozdziałka1366x768, albo 1280x720 pójdzie.

Na Can You Run It nie ma co sprawdzać, pisze mi, że battlefield 4 mi nie pójdzie na minimalnych, gdzie odpalam na wysokich, pisze także, że gta 4 mi nie pójdzie, gdzie odpalam na najwyższych.

Nie patrz czy pokazuje ci ze odpali czy nie tylko patrz na sprzęt ktory masz i rekomendowany/minimalny. Jest tam podana pamięć minimalna karty/ram/taktowanie procesora. Jeżeli twoje podzespoły są zbliżone to znaczy, że odpalisz.

Brednie, pójdzie płynnie na minimalnych jedynie co to może mieć problem z odpalaniem GTA, ja mam laptopa z i3, gt325m i 4gb ram na minimalnych jest dość grywalnie. Optymalizacja nie dała ciała jak to było z GTA IV ;)

Witam, czy GTA 5 odpale na tym sprzęcie, i czy będzie chodzić płynnie?

Nvidia GeForce GT 635M 2 gb Intel Core i7 - 3610qm 2,3 ghz pamięć 4 gb HDD. Przypominam, że jest to laptop, kupiłem go gdzieś z 2 lata temu.

Mogę liczyć na szybką odpowiedź? Potrzebuje wiedzieć jak najszybciej.

warn_ico.png
DP ~ NS