Gta V pomoc w znalezieniu nazwy pojazdu!

Witam :)

Gram w Gta V od 2 dni i graja Franklinem wydaje mi się ze nie tak daleko od jego domu stal na parkingu zielony samochód. miał żółte felgi i przednia cześć samochodu była wyżej a co najważniejsze miał taki silnik wystający z maski wiec wydaje mi się ze to jakiś pojazd specjalny powie mi ktoś może jego nazwę lub powie gdzie go znalesc ? Z góry thx :)

Równie dobrze mógł być to jakiś zwykły pojazd ale już przerobiony u mechanika bo i takie można spotkać na mapie. Ja widziałem taka audice co ma Michael która też była podrasowana. Jak i wiele innych.

to mógł być ten mistyczny, legendarny samochód który został zbanowany przez rockstara w multi :D

O tego ci chodzi? Jeśli tak jest to Sabre turbo
0_0_zps2aa1a8fe.jpg

0_0.jpg

Chyba że to ta fura ale nie wiem, niestety jak się nazywa może ktoś inny pomoże z nazwą. / Edit. nie doczytałem o wystającym silniku.

grand-theft-auto-v-playstation3-5_thumb6

Dzieki za odpowiedzi już znalazłem był to Blade :)

Witam :)

Gram w Gta V od 2 dni i graja Franklinem wydaje mi się ze nie tak daleko od jego domu stal na parkingu zielony samochód. miał żółte felgi i przednia cześć samochodu była wyżej a co najważniejsze miał taki silnik wystający z maski wiec wydaje mi się ze to jakiś pojazd specjalny powie mi ktoś może jego nazwę lub powie gdzie go znalesc ? Z góry thx :)