Gta v/the warz(infestation)

Witam, kupiłem kompa, ale czekam jeszcze aż przyślą mi kurierem.

Chciałbym jakiegoś znawcę zapytać, czy pójdą mi te dwie gry na full detalach przy sprzęcie takim jak:

-procesor AMD X8 FX-8320 3.5 GHz AM3+ BOX

-karta graficzna Gigabyte GeForce GTX 770 OC 2GB DDR5 PCI-E

-16GB ram

wydałem na kompa 4500zł, więc nie chciałbym aby coś mi nie chodziło tak jak powinno.

To jest przykład osoby która chce pochwalić się komputerem :)

Pójdzie na ultra

GTA 5 nie ma jeszcze na PC

To jest przykład osoby która chce pochwalić się komputerem Pójdzie na ultraGTA 5 nie ma jeszcze na PC

Wiem i dlatego ubolewam, ale kiedyś były przykładowe wymagania tej gry. Czekam na nią. Wcale się nie chwalę, serio się na tym kompletnie nie znam, a kompa składał mi gościu na agito.pl

To ciekawe gdzie reszta kasy.. skoro komp kosztował 4500zł.

W tej kwocie na luzie wejdzie i5-4670K (płyta pod OC + cooler) i GTX 780, co jest oczywiście zdecydowanie lepszą jednostką.

To ciekawe gdzie reszta kasy.. skoro komp kosztował 4500zł.W tej kwocie na luzie wejdzie i5-4670K (płyta pod OC + cooler) i GTX 780, co jest oczywiście zdecydowanie lepszą jednostką.

Ale ja kupiłem całego kompa składanego :-) grafikę, ram, procesor, płytę główną, zasilacz, do tego monitor, myszkę, klawiaturę, napęd, Windows 8.1, obudowę. Z czego myszkę i klawiaturę kupiłem osobno :-)

Wbij na skype, trzeba pogadać ;)

Caffrey za 4500zł masz sprzet ktory zmiata w grach Twoj piecyk. Szkoda ze nie napisałeś tutaj w sprawie porady, tylko strzeliłeś sobie shotgunem w stope kupujac FXa do gier. Mysle ze tyle na ten temat.

Tak jak wyżej na FX zapomnij o GTA V na ultra. Te gta będzie zwykłym konwertem. Moim zdaniem spokojnie na średnich pograsz :)

:-( no szkoda... dzokers nie mam jak narazie komp mam zepsuty dlatego nowego kupiłem i czekam aż przyjedzie :0

Witam, kupiłem kompa, ale czekam jeszcze aż przyślą mi kurierem.

Chciałbym jakiegoś znawcę zapytać, czy pójdą mi te dwie gry na full detalach przy sprzęcie takim jak:

-procesor AMD X8 FX-8320 3.5 GHz AM3+ BOX

-karta graficzna Gigabyte GeForce GTX 770 OC 2GB DDR5 PCI-E

-16GB ram

wydałem na kompa 4500zł, więc nie chciałbym aby coś mi nie chodziło tak jak powinno.