"Nie mam pieniędzy" to nie jest usprawiedliwienie na kradzież... nie masz hajsu, nie grasz, proste.
Antywarn: Chyba zamówię preorder, co myślicie?
"Nie mam pieniędzy" to nie jest usprawiedliwienie na kradzież... nie masz hajsu, nie grasz, proste.
Antywarn: Chyba zamówię preorder, co myślicie?
dlaczego to mnie nie usprawiedliwia ?? czlowieku nie wiem moze zarabiasz ze 3 tys miesiecznie moze mama ci daje kase na gry nie wnikam ale ze cb stac nie znaczy ze kazdego stac na wydatek 150-200zl na gre ktora moze mu nie dzialac poprawnie badz sie nie podobac ... ja pobieram zawsze gry z torrentu i sprawdzam czy taka gra mi przypadnie do gustu i jak dziala na moim pc bo to ze np tobie sie podoba nie znaczy ze i mi bedzie ... tak samo jesli chodzi to jak gra u mnie dzialac bedzie bo to ze wymagania sa podane jakie sa to nie istotne bo np takie GTA 4 mialo male wymagania podane ale by w to grac trzeba bylo miec kompa z nasa bo mimo ze ja spelnialem rekomendowane spokojnie to gra ledwo chodzila ... i jesli pogram troche w pirata gra mi sie podoba widze ze chodzi dobrze i warta ceny wtedy kupie a jak tak nie jest wywalam z dysku i dziekuje ciesze sie ze nie wyrzucilem w bloto 150 zl owszem moge pozniej sprzedac gre ale juz nie sprzedam za tyle ile kupilem tylko taniej i nawet tracac np 20-30 zl wolal bym je przeznaczyc na piwo niz gre ktora zaraz sprzedam i trace ... a to ze inni piraca gry i je przechodza to ich sprawa nie twoje wiec zajmnij sie soba patrz na siebie a nie na innych bo nikogo nie zmienisz na sile bo tobie sie to nie podoba
Po twoim sposobie pisania widać, że nie zarabiasz za dużo Ale mnie nie interesuje to, że cię nie stać, że gra ci się nie podoba, że nie wiem co. Nie masz pieniędzy, nie kupujesz, nie grasz. Ze sklepu też kradniesz piwo, bo nie wiesz, czy ci będzie smakowało? Serio, ale za takiego człowieka podajesz się w internecie.
Antywarn: Jednak kupiłem preorder.
Na torrentach szybko się nie pojawi - tak jak czwórka. No i multi nie będzie działało. Opóźnione patche to druga sprawa. Gra zaraz po premierze przeważnie wymaga ze dwóch łatek, żeby normalnie działała.Nie żebym zachęcał tu do czegokolwiek (piracenia, czy kupowania oryginałów), ja tylko mówię jak jest. W tym wypadku jednak skłaniałbym się ku oryginałowi. A jeśli się nie nam nie spieszy, to można poczekać na aż cena spadnie Czy warto ? Warto. Bo niby czemu nie? Gra jest dobra, nie to co czwórka, a to że konsolowcy cośtam, to bez znaczenia, bo w dniu premiery przybędzie tej grze 10000% populacji i wszędzie dookoła będą nooby biegać.
Już jest na torrentach, od kilku dni
Crack pojawi się najpóźniej 2, 3 dni po oficjalnej premierze ( standardowe zabezpieczenie steam, którego złamanie crackerom zajmuje kilka dni najwięcej).
Na multi też sa sposoby, wychodzą cracki, do różnych gier, które pozwalają na grę online.
Spiracone patche ukazują się już kilka godzin po publikacji przez developera ( złamane są już zabezpieczenia, więc nowy crack to kwestia kilku godzin).
Ja gram od kilku miesięcy na Xboksie, i głównie multi, tylko dla multi kupiłem tę grę.
Czy warto?? Warto!! Seria GTA to gry wszech czasów. Nieograniczona swoboda, żadna inna gra nie daje graczowi tyle swobody.
Oczywiście cena 60 euro to dużo, ale można kupić spoza steam, wystarczy poszukać w necie, ja najtańszą znalazłem za 39 euro w przedsprzedaży w jakimś sklepie z grami.
Każde GTA od wersji Vice city ma zmodyfikowanego pirackiego multiplayera,
Zadziwie Cię, ale GTA 4 do tej pory nie ma sprawnego pirackiego multi. Just sayin'.
Co do samej gry, zgadzam się z Vemarem. Ja ogarnalem preorder za 120 zł. Wydaje mi się, że dla takiej produkcji warto wydać trochę pieniędzy.
CI co beda chcieli kupic oryginał to go kupią ci co nie sciagna. Osobiscie wiem ze inwestycja tych 169zl w gre pozwoli mi sie dobrze bawic przed długi, dlugi czas. Powod prosty ogromne mozliwosci MP. Heisty robione przez graczy(jeszcze nie teraz ale w niedalekiej przyszlosci, poki co sa te przez R*), edytor map wbudowany w gre no i to co ważne... MODY! Czytalem ze grupa odpowiedzialna za Project Reality(mod wojenny do BF2 czy ArmA 2) jest zainteresowana zrobienia czegos w tej grze .
CO do cracka raczej troche bedzie sie robil... R* Social Club bedzie dzialal w chmurze . Poza tym pewnie wyjdzie tez troche latek poprawiajacych gre. Sciagac torrentami to wszystko.... nie wiem, nie oceniam. Jak ktos chce niech sie w to bawi. Ja uważam ze 169zl za kontent ktory dostajemy do rąk. To jednak bardzo przystępna cena
Ja również zamowilem preorder w ME za 149 zł + 1 mln hajsu, więc we wtorek po pracy od razu lecę do sklepu.
Crack pewnie będzie szybko - 3dm już się tym zajmie. Ominęli Denuvo, więc Rockstar raczej ich nie zaskoczy.
Mozliwe, ale gra pewnie będzie miała bugi. Czyli nowe latki. Szczególnie teraz jak gry są portami z next genów, dajmy na to taki nowy Assassin Creed Unity. A ściąganie latek robione przez różne grupy zazwyczaj jest problematyczne. A co za tym idzie, jakieś błędy przy odpalaniu gry itp. I nie wydaje mi się by mody były kompatybilne z pirackimi grami . Ale jak już mówiłem to już jest sprawa indywidualna. Wiec staram się nie oceniać
Przeszedlem na PS4, pogralem w multi i tam spodziewalem sie czegos wiecej... sprzedalem. Na PC moze bedzie wiecej osob online i wieksze serwery. 150zl to nie wiele przy moim wydatku 70 euro do tego nigdzie juz po premierze nie bylo mozna dostac, gdyz tak szybko sie sprzedawala, udalo mi sie jednak kupic w GameShop.
Mozliwe, ale gra pewnie będzie miała bugi. Czyli nowe latki. Szczególnie teraz jak gry są portami z next genów, dajmy na to taki nowy Assassin Creed Unity. A ściąganie latek robione przez różne grupy zazwyczaj jest problematyczne. A co za tym idzie, jakieś błędy przy odpalaniu gry itp. I nie wydaje mi się by mody były kompatybilne z pirackimi grami . Ale jak już mówiłem to już jest sprawa indywidualna. Wiec staram się nie oceniać
Oryginalna gra też będzie miałą bugi, po każdej aktualizacji gry wyjdzie nowy crack. Sciaganie takich latek nie jest najmniejszym problemem. Bledy przy odpalaniu gry sa wtedy jak cos zle sie zainstaluje lub skopiuje, mody sa tak samo kompatybilne z pirackimi grami jak z oryginalnymi, tylko trzeba pilnować wersji gry i tyle. Ja gre mam już pobraną i teraz tylko poczekać kilka dni na cracka
@lolipek123 co znaczył ten uśmieszek na końcu? Ze jesteś z tego dumny? Myślisz, że jesteś cwany i nie musisz płacić tak jak inni? Gardzę tobą.
Grałem po premierze na ps3, gierka naprawdę dobra. Przeszedłem jedynie single. Za kilka dni wychodzi na pc i czy warto kupić dla trybu multi? Słyszałem, że jest dość dobrze rozwinięty i nie ma czasu na nudę? Jakie będą pojemności serwerowe? z 30 graczy? I pytanie czy warto, bo wiem że konsolowcy mogą swoje postacie przenieść co automatycznie im daję przewagę?> Jeśli tak to bez sensu, bo gracz który gra już np. rok wiele mógł osiągnąć i dla Świeżaka będzie lipa.