Witam, jestem po zmarnowanych 300h gry w GTA V. Głupi system bana mi wklepał za wykorzystanie błędów.
Znacie może nick jakiegoś życzliwego moddera który lubi rozrzucać kasę? Start po unbanie znów mając zero czegokolwiek będzie irytujący xD
Witam, jestem po zmarnowanych 300h gry w GTA V. Głupi system bana mi wklepał za wykorzystanie błędów.
Znacie może nick jakiegoś życzliwego moddera który lubi rozrzucać kasę? Start po unbanie znów mając zero czegokolwiek będzie irytujący xD
300h, serio jest co tam robić aż przez tyle godzin?
Nadal się zastanawiam czy warto kupić dla samego Online.
300h, serio jest co tam robić aż przez tyle godzin? Nadal się zastanawiam czy warto kupić dla samego Online.
Z losowymi ludzmi raczej za dużo nie porobisz, jak masz drużynę to zaczyna się dobra zabawa.
Co do tematu - jak nie chcesz kolejnego bana, to zarób uczciwie, to naprawdę nie jest aż tak trudne przecież.
Z losowymi ludzmi raczej za dużo nie porobisz, jak masz drużynę to zaczyna się dobra zabawa. Co do tematu - jak nie chcesz kolejnego bana, to zarób uczciwie, to naprawdę nie jest aż tak trudne przecież.
Rozmawiałem z pomocą techniczną telefonicznie. Potwierdził mi , że za przyjmowanie pieniędzy od innych graczy nie grozi karą. Ewentualnie przy zbyt dużych wykrytych kwotach zabierają pieniądze z konta , aczkolwiek kupione rzeczy zostają. Więc to jedyny sposób oszukiwania XD