Guardian build 2016

witam od niedawna gram w GW2 zaczynałem jako shyvanie ranger bardzo mi się podobała klasa lecz jako 1 klasa to i pierwszy skopany builid przez co już na wysokim poziomie ciężko mi trochę słaby dmg i przeżywalność Longbow a nie wyobrażam sobie biegać z greatswordem jako ranger nie pasuje mi ten styl gry

teraz postanowiłem zagrać guardianem tematy są z 2013-2014 roku więc odpadają szukam build dla klasy guardian:

1. Build

2. jakie bonusy do ubrania szukać

3. jaki zestaw wybrać? osobiście podoba mi się scyther?/focus?

oczekiwania moje. chcę grać solo w pve duża przeżywalność na dungach ale i żeby na pve nie był słaby dmg żebym sobie radził

Zapraszam na www.metabattle.com tam są najaktualniejsze buildy pod rozne postacie i tryby :)

Pytanie czy masz dodatek czy nie, bez dodatku http://metabattle.com/wiki/Build:Guardian_-_DPS cos takiego bedzie cie interesowac pewnie, jesli masz dodatek to http://qtfy.enjin.com/guardian cos sobie z tego wybierz, buildy od Quantify sa typowo pod rajdy ale na fractale/dungi beda dzialac rownie dobrze, plus tej strony jest taki ze ci goscie siedza godzinami przy golemach testowych i jesli cos tam podaja to masz 100% pewnosci ze to dobry wybor :P Do tego na tej stronce masz buildy na inne klasy i ranking dpsu + krotki opis kazdego z buildow.

W GW2 i tak odblokujesz z czasem wszystkie skille a bronie możesz zmieniać w każdej chwili. Graj tym co ci się podoba, potestuj. Build tak naprawdę liczy się jeśli chcesz coś zrobić na WvW albo endgame PvE z hardkorowymi graczami, którzy na raidy biorą klasy tylko z konkretnymi buildami.

i tak nieaktualne jednak zostanę przy klasie rangera : )

Miej tylko swiadomosc ze w powaznym pve/pvp longbow poki co nie jest najlepszym wyborem :P

Teoretycznie można grać staff/longbow na pvp ale... dla mnie to się jakoś dobrze nie sprawdza /:

witam od niedawna gram w GW2 zaczynałem jako shyvanie ranger bardzo mi się podobała klasa lecz jako 1 klasa to i pierwszy skopany builid przez co już na wysokim poziomie ciężko mi trochę słaby dmg i przeżywalność Longbow a nie wyobrażam sobie biegać z greatswordem jako ranger nie pasuje mi ten styl gry

teraz postanowiłem zagrać guardianem tematy są z 2013-2014 roku więc odpadają szukam build dla klasy guardian:

1. Build

2. jakie bonusy do ubrania szukać

3. jaki zestaw wybrać? osobiście podoba mi się scyther?/focus?

oczekiwania moje. chcę grać solo w pve duża przeżywalność na dungach ale i żeby na pve nie był słaby dmg żebym sobie radził