Witam , jakby ktoś miał i był miły podarować mi keya ( 7 dniowego ) bym był wdzięczny , gra zrobiła na mnie wrażenie ale niestety nie wiem czy mi pójdzie na moim PC , dlatego chciałbym sprawdzić . Z góry Dziękuje
Gues Pass
Daj ktoś kod
Dołączam, jak by ktoś miał zbędny i chciałby się podzielić
Ma ktoś kod , podarować ??
ku rwy żydowskie na tym forum i tyle..
ku rwy żydowskie na tym forum i tyle..
Hipokryta .... skoro uważasz tutaj ludzi za skąpych to proponuje zakup grę, daj przykład i obdaruj kogoś kluczem !
Proszę jak ktoś będzie miał Gues Pass proszę wyślijcie mi PW ponieważ chce stestować ją na moim kompie. Dzieki !!!
Też dołączam do prośby..po kupnie kilku i odstawieniu ich po 2 tyg wole najpierw przetestować
I ja poproszę o gues passa, bardzo chciałbym zagrać w Black Desert ale nie wiem jak będzie działać na moim komputerze, a wydanie 120-150zł w ciemno to trochę...
black desert dziala nawet na 5-7 letnim kompie, bo wymog i3 czy tez karty z 512 mb zeby zagrac to naprawde nie jest duzo...
black desert dziala nawet na 5-7 letnim kompie, bo wymog i3 czy tez karty z 512 mb zeby zagrac to naprawde nie jest duzo...
Jeśli rzeczywiście tak jest to kamień z serca ale mimo wszystko chciałbym sprawdzić to na własnym kompie, tak samo jak i inne rzeczy które oferuje BDO. Nie chce znów utopić kasy.
Ktoś chce kluczyk? - PW. Kto pierwszy ten lepszy.
Kluczyk rozdany.
Dołączam sie jezeli ktoś ma na zbyciu guessta, chetnie przyjmę. Nie wiem czy grę kupić, jestem dość wybredny jeżeli chodzi o mmorpgi
No zasmuce cię ..ja sie staram zdobyc kluczyk od paru dni, ciezko jest
Witam , jakby ktoś miał i był miły podarować mi keya ( 7 dniowego ) bym był wdzięczny , gra zrobiła na mnie wrażenie ale niestety nie wiem czy mi pójdzie na moim PC , dlatego chciałbym sprawdzić . Z góry Dziękuje