Guest Key

Witam, widzę ze to nie jest kolejny temat ale tez nie ma ogólnego wiec zakładam swój

Tak więc chciałbym zagrać w Black Desert po obejrzeniu wielu materiałów na yt ale brak jakiegokolwiek triala skutecznie mnie odstrasza a też nie chciałbym kupować całej gry bo nie wiem jak to będzie. Doczytałem, że Ci co kupili grę dostawali guest passy. Czy byłby ktoś tak miły by udostępnić mi swój? Pozdrawiam!

Poszedł na pw, ale napisz czy jest aktywny jeszcze bo to z giveaway jest.

Temat do zamknięcia, dzięki Kombat :)

Żeby nie otwierać nowego tematu, to również podłączam się pod prośbę o key. :)

Google nie boli :3

https://www.vg247.com/2016/07/12/free-5000-guest-passes-for-black-desert-online/

Witam :)

Jako iż nie mogłem jakość nigdzie z powyższego linka znalezc cokolwiek co by mi pozwoliło dostać guest passa to, jeśli ktoś ma niepotrzebny, chętnie przygarne :)

Tez chętnie bym coś przyjął :)

Proszę:

• Code 1 : F3C4-1A16-BD57-4A0E-AE09
  • Code 2 : D5D5-6BAF-7024-4B5D-BF81
Proszę:

Code 1 : F3C4-1A16-BD57-4A0E-AE09
Code 2 : D5D5-6BAF-7024-4B5D-BF81

Dzieki :) Code 2 !

Dziękuje ! :) Code 1 ! :)

Dzięki za kod!

Też bym poprosił o GUEST KEY !

Czy mógłbym poprosić o guest key?

Witam, widzę ze to nie jest kolejny temat ale tez nie ma ogólnego wiec zakładam swój

Tak więc chciałbym zagrać w Black Desert po obejrzeniu wielu materiałów na yt ale brak jakiegokolwiek triala skutecznie mnie odstrasza a też nie chciałbym kupować całej gry bo nie wiem jak to będzie. Doczytałem, że Ci co kupili grę dostawali guest passy. Czy byłby ktoś tak miły by udostępnić mi swój? Pozdrawiam!