Guest pass DIABLOOOO

Witam mam taką prośbę jeżeli ktoś ma guest pass ktory nie jest mu potrzebny prosiłbym bardzo o wyslanie go na priv . Lub jeżeli ktoś nie chce oddac G passa , prosilbym o podanie passow testowych tylko do zobaczenia czy udzwignie mi to komputer jezeli tak od razu lece po diablo i nawet jestem w stanie oddac spowrotem g passa jezeli diablo 3 mi poprostu wejdzie , poniewaz nie chce w bloto wyrzucac 200 zl :( prosze o pomoc . ; )) pozdrawiam ; ) VERACK

lub na poczte Nrbtt16@wp.pl

warn_ico.png
Za dp. - Dzz '

To już trzeci temat o tym samym, jeden pod drugim, przesadzacie.

ciekawi mnie czy ty byś kupił gre wartą200 zł w przyblizeniu bez stu procentowej pewnosci że wejdzie ona wogole na twoj komputer . co potem mam z nią zrobic ?? odstawic na polke i niech lezy ?? nie dzieki a jezeli dla ciebie jest problemem podzielenie sie jednym z 3 kluczy ( w tym dwuch wlasnie do tego przeznaczonych ) no to trudno ; )) tylko pytam nie ządam wcale od nikogo kluczy wysunalem sie tylko z prosba o pomoc .. poprostu nie chce pozniej zalowac zakupu diablo a dodatkowo napisalem ze oddam klucz gdy tylko bede pewny ze gra wejdzie na moim PC ; ] ; )

Jeszcze jeden taki temat i zaraz wszystkie wywale.

Ja piszę o pisaniu trzeciego tematu, kiedy wystarczyłby tylko post w istniejącym.

czy żaden z Was nie potrafi czytać? macie minimalne wymagania D3, jeśli Wasz komputer nie spełnia MINIMALNYCH to nie ma praktycznie najmniejszych szans na to by gra Wam zadziałała, jeśli natomiast spełniacie minimalne wymagania to w 95% przypadków gra Wam pójdzie bez większych problemów ;)

Jeżeli jest taka możliwość także bym prosił o Guest Passa do Diablo 3 i bardzo byłbym wdzięczny. Dziękuje i pozdrawiam

spelnia wymagania , nawet prawie zalecane .. tak samo jak w gw a gw nie dziala .. a pozatym 95 % to i tak te 5 % zawsze zostaje ... ale dla wszystkich widze problemem jest podzielenie sie kluczem ; )) w sumie nie liczylem na to ze ktos mi go wysle no ale mimo to dzieki wam wszystkim za pomoc ; )

Ludzie, marzenia ściętej głowy. Przecież gifty do DOTA2 ludzie sprzedawali za 20-30zł, przy czym gra będzie f2p, a gp D3 mają rozdawać ? Na alledrogo takie "cudo" kosztuje 10-20zł. Ja zastanawiam się nad kupieniem D3 także, jednakże na 70% go nie kupię, ale jeśli zdarzy się jakiś cud to można liczyć na to że rozdam mój gp. Z tego co wiem Grabek organizuje konkursy z różnymi nagrodami na swoim streamie, może warto tam zaglądać - a nóż akurat się coś trafi. (:

Co do wymagań.

d3req.png

4 letni komp, mid-low bez sciny leciało nawet vs wataha potworow, gra najgorzej tez nie wygladala

po 2 mieliscie beta weekend na przetestowanie gry ...

wiec czemu tego nie zrobiliscie?

http://www.youtube.com/watch?v=4dhBFXzFTX0&feature=g-u-u bierzcie i grajcie z tego wszyscy.

GUEST PASS- zaproszenie do diablo jest wersja beta gry , ta co dali na open beta nic wiecej, dalej jesteście zainteresowani? takie demo

ta co dali na open beta nic wiecej

Więcej, bo cały 1szy akt.

Kurcze wy robicie problemy, mi na 4 letnim kompie chodzi na medium a bóg wie czego w nim nie mam 4 rdzenie phenom 9500, grafika ge force 8800 gs 4 gb ramu i moge sobie na high grac, tylko jak wylatuje wiecej mobków to zaczyna przycinać, na medium gra chodzi bez problemów, i nie wiem po jaką cholere jest tyle tematów bo to już chyba 3 albo 4 to tyle z mojej strony.

tak dalej jestem zainteresowany takim demem gry ; )

radzę obserwować portal ok. godziny 12:)

Witam mam taką prośbę jeżeli ktoś ma guest pass ktory nie jest mu potrzebny prosiłbym bardzo o wyslanie go na priv . Lub jeżeli ktoś nie chce oddac G passa , prosilbym o podanie passow testowych tylko do zobaczenia czy udzwignie mi to komputer jezeli tak od razu lece po diablo i nawet jestem w stanie oddac spowrotem g passa jezeli diablo 3 mi poprostu wejdzie , poniewaz nie chce w bloto wyrzucac 200 zl :( prosze o pomoc . ; )) pozdrawiam ; ) VERACK