Guest Pass

Witam,

Już od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem pogrania w ten tytuł, ale mam mało czasu po pracy i nie wiem czy jest sens kupować kolejne mmo - w które szybko przestanę grać. Więc chciałem się zapytać, czy jest jeszcze ktoś, kto posiada guest pass-a i chciałby go odstąpić?

Z góry pozdrawiam i dziękuję.

Witam, jeśli ktoś posiada guest pass również byłbym chętny jeśli ktoś nie potrzebuje. Chciałbym sprawdzić grę i to jak będzie chodzić na moim blaszaku :) Proszę o kontakt na priw. Pozdrawiam serdecznie.

Również ładnie proszę o guest passa. W zamian oddam passa gdy już zakupię grę :) (a na to się zanosi)

To ja też się dołączę. Będę miał zamiar kupić BD a chciałbym sprawdzić z czym to się je.

Też ogroooomnie prosiłbym o Guest Passa. Mam wielką ochotę na tą grę, a nie wiem, czy komputer uciągnie...

Też ogroooomnie prosiłbym o Guest Passa. Mam wielką ochotę na tą grę, a nie wiem, czy komputer uciągnie...

Podaj specyfikację to ci powiemy

Tak czy siak wolałbym najpierw przetestować grę, czy mi podchodzi. Zresztą wymagania wymaganiami, a jak to będzie w grze wyglądało nigdy nie wiadomo...Intel Core i5 750 2.79GHz, 4GB RAM (możliwość dokupienia 2GB) i AMD Radeon HD 7700 Series.

Tak czy siak wolałbym najpierw przetestować grę, czy mi podchodzi. Zresztą wymagania wymaganiami, a jak to będzie w grze wyglądało nigdy nie wiadomo...Intel Core i5 750 2.79GHz, 4GB RAM (możliwość dokupienia 2GB) i AMD Radeon HD 7700 Series.

Low ustawienia/mid pve,

pvp lag lag lag lag (CPU/karta tez srednio)

Wiec nie wiem czy Ci sie potem oplaci wydawac kase, poza tym to 30e moze i najtansza ver. pudelka ale bez petow sie nie pogra na dluzsza mete (3x 10 euro) - jakbys teraz wbil to 20 euro za pety, bo 1 z eventu dostaniesz.

Tylko problem polega na tym, ze 60 euro to ty sobie kompa ulepsz a nie bedziesz w GRE PVP gral gdzie PvP ci chodzic nie bedzie:

4 rdzenie, 3.0+

8gb ram

karta za slaba u cb. hd6870 moze ale 7770? to karta za 400zl z przed paru lat.

Mimo wszystko chciałem sprawdzić jak wyglądałaby gra na moim sprzęcie, a później znajomy chciał zobaczyć jak będzie to wyglądać u niego, także gdyby ktoś miał guest passado oddania, to naprawdę byłbym wdzięczny ^^

Witam,

Już od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem pogrania w ten tytuł, ale mam mało czasu po pracy i nie wiem czy jest sens kupować kolejne mmo - w które szybko przestanę grać. Więc chciałem się zapytać, czy jest jeszcze ktoś, kto posiada guest pass-a i chciałby go odstąpić?

Z góry pozdrawiam i dziękuję.