Guest Pass :)

Witam serdecznie. Po wykorzystaniu 7-dniowego quest passa, ktorego otrzymalem od jednego uzytkownika forum postanowilem zakupic gre, strasznie wciaga! No wiec, ze dzieki temu guest passowi sam przekonalem sie do gry(nie wiedzialem czy mi pojdzie, czy mi sie spodoba a wydawanie 130zl w ciemno to troche slaba opcja) chce teraz dac taka mozliwosc nastepnej osobie. Wiem, ze raczej ciezko wyprosic Guest Passa, ludzie wola je raczej sprzedac, ale ja taki nie jestem wiec... po prostu go rozdam.

Bez zadnych pokreconych regul. Wystarczy napisac cos pod tym tematem. Jedynym wymogiem bedzie, ze udzial moga brac tylko ludzie z przynajmniej 35 postami. Nie za duzo, ale przynajmniej wyeliminuje to czesc botow. Okolo 24 wysle ktoremus szczesliwcowi kodzik na pw. Jeszcze nie wiem jak wybiore ale pewnie random org albo cos innego :)

/ EDIT / - Nie za wiele osob napisalo ale przy pomocy random.org, szczesliwym zwyciezca zostal PanLowca :)

@Salek akurat szukał, więc może się skusi coś napisać :P

Hej, ostatnio rozglądam się za nowym MMO które wciągnie mnie bez reszty i pochłonie resztki wolnego czasu. Moja przygoda z MMO to głównie L2 wiec Black desert wydaje sie być dobrym wyborem ale zawsze lepiej najpierw sprawdzić.

No ja osobiście niedawno wróciłem z przerwy, powiem że Black Desert pobrałem ale okazał się b2p a o tym nie wiedziałem.

Szczerze mówiąc chciałbym sprawdzić ową grę przed zakupem ale jeśli Salek będzie chciał to mu daj, nie znam ale widziałem że szukał też.

Jezeli Salek tu napisze to zawsze bedzie miec szanse. Kazdy kto cos napisze ma szanse, nie wazne jaka ma range na forum :)

Ja wciąż jestem w trakcie poszukiwania free guest passa, także jakby ktoś chciał oddać, to chętnie przyjmę i w wypadku zakupu gry również się podzielę :)

Również mam jednego guest passa do oddania. Dostanie go pierwsza osoba (z min. 50 postami), która napisze do mnie na PM.

pozdro

Już nieaktualne.

Witam serdecznie. Po wykorzystaniu 7-dniowego quest passa, ktorego otrzymalem od jednego uzytkownika forum postanowilem zakupic gre, strasznie wciaga! No wiec, ze dzieki temu guest passowi sam przekonalem sie do gry(nie wiedzialem czy mi pojdzie, czy mi sie spodoba a wydawanie 130zl w ciemno to troche slaba opcja) chce teraz dac taka mozliwosc nastepnej osobie. Wiem, ze raczej ciezko wyprosic Guest Passa, ludzie wola je raczej sprzedac, ale ja taki nie jestem wiec... po prostu go rozdam.

Bez zadnych pokreconych regul. Wystarczy napisac cos pod tym tematem. Jedynym wymogiem bedzie, ze udzial moga brac tylko ludzie z przynajmniej 35 postami. Nie za duzo, ale przynajmniej wyeliminuje to czesc botow. Okolo 24 wysle ktoremus szczesliwcowi kodzik na pw. Jeszcze nie wiem jak wybiore ale pewnie random org albo cos innego :)

/ EDIT / - Nie za wiele osob napisalo ale przy pomocy random.org, szczesliwym zwyciezca zostal PanLowca :)