Guild Wars 2 - 1 key za free

Witam,otóż oddam konto do bety 20-22 lipiec GW 2 tej osobie która do godziny 21:20 napisze najlepszy kawał , oczywiście musi on podobać się mi ;)

Czas start....

Idzie sobie gej ulicą i nagle słyszy głos z niebios:

-sr_aj

Gej troche zakłopotany, idzie dalej po czym słyszy:

-No sr_aj

Przestraszony homoseksualista, zaczyna sr_ac, po czym idzie dalej i znowu słyszy głos od Boga

-sr_aj

No więc dostosowuje sie do instrukcji i sra znowu, po czym wyrusza w dalszą droge i znowu słyszy

-sr_aj powiedziałem!

-Ale Panie Boże nie dam rady juz, czemu mam sr_ac?

-sr_aj!

Tak więc ostatkami sił gej robi pod siebie, i znowu słyszy

-sr_aj!

W koncu sie buntuje na skraju załamania:

-Czemu mam sr_ac, co ja zrobiłem? Juz nie dam rady!

Na to Bóg:

-sr_rj, BĘDZIESZ WIEDZIAŁ DO CZEGO d*pa SŁUŻY!

Nauczyciel oddaje Jasiowi klasówkę. Zamiast oceny napisał "Idiota". Jaś spojrzał na kartkę, potem na nauczyciela i powiedział:

• Ależ Pan jest roztargniony. Miał pan napisać ocenę, a nie podpisywać się...

Może niech sami napiszą, a nie ściągają z neta?...

Nie ważne jest czy z internetu czy nie.Ważne aby mi się podobał

5minut

Słyszałeś ten o grabarzu? Kolega opowiadał:

Idzie sobie grabarz przez cmentarz, troszkę przy jakimśtam nagrobku pogrzebać. Idzie sobie, idzie - dochodzi do niego. Zaczyna swoje przekopki i nagle słyszy jakieś kroki za nim. Odwraca się, spogląda - zombie, wydający dźwięk w stylu "Yaaaghrrbb". Grabarz nic. Idzie sobie dalej ze swym szpadlem, kopiąc coś innego, mając swą zimną facjatę wciąż. Kopie dalej, słyszy odgłos - odwraca się, znów zombie. Wydał z siebie coś w rodzaju "Auuugrhahbr". Grabarz nic, zero. Idzie dalej. Zombie taki zrezygnowany, idzie smutny do bramy, chcąc wyjść i nagle ŁUP, dostaje szpadlem w łeb i gleba. Grabarz się pochylił nad zombie i mówi: "Chodzić wolno. Straszyć też. Ale wychodzić poza teren już kuźwa nie pozwolę."

M-Mąż

Z-Żona

M-kochanie przynieś mi piwo !!

Z-Może jakieś magiczne słowo?

M-Hokus pokus czary mary za***rdalaj po browary...

Z-Hokus pokus ence pence zamiast cipki masz dziś ręce...

M-Skoro jesteś taka pyskata dziś ominie cie wypłata...

Z-Bardzo mocne masz dziś czary zaraz biegnę po browary...

Wszyscy napisaliście dobre kawały , lecz zwycięzca jest tylko jeden : Giermek ! , proszę o wiadomość na gg ;)

Tylko żaden Giermek nie napisał tu kawału -.-

Ta,nie ma giermka tu xd

Sorry żle popatrzyłem

eugeniuszGeniusz

Odezwij się na gadu

Jak moj byl 100% lepszy...ale okay ;) tak 4fun skopiowalem go z neta ;)

O jakim Giermku mowa? Aaa, Inaczej Eugeńku zdrobniale :P

A wybrales giermka ,bo sam jestes gejem chyba ;)(Taki joke) ;)

Greg1990 płaczesz ze nie masz konta ;( ? , wczoraj dziecko słyszałem ten kawał . Czyt "czywiście musi on podobać się mi "

Do zamkniecia ;)

Greg1990 płaczesz ze nie masz konta ;( ? , wczoraj dziecko słyszałem ten kawał . Czyt "czywiście musi on podobać się mi "

...Wiesz co to joke?;) Chyba nie...Ja napisalem tylko ten kawal 4fun...mam klucz jakbys chcial wiedziec i to nie jeden...:P Pozdro baby ;o

Jezeli eugeniuszGeniusz nie napisze oddam keya jutro ;)

Mozna zamknac

Jezeli eugeniuszGeniusz nie napisze oddam keya jutro Mozna zamknac

Zamykam.

Witam,otóż oddam konto do bety 20-22 lipiec GW 2 tej osobie która do godziny 21:20 napisze najlepszy kawał , oczywiście musi on podobać się mi ;)

Czas start....