Witam,otóż oddam konto do bety 20-22 lipiec GW 2 tej osobie która do godziny 21:20 napisze najlepszy kawał , oczywiście musi on podobać się mi
Czas start....
Witam,otóż oddam konto do bety 20-22 lipiec GW 2 tej osobie która do godziny 21:20 napisze najlepszy kawał , oczywiście musi on podobać się mi
Czas start....
Idzie sobie gej ulicą i nagle słyszy głos z niebios:
-sr_aj
Gej troche zakłopotany, idzie dalej po czym słyszy:
-No sr_aj
Przestraszony homoseksualista, zaczyna sr_ac, po czym idzie dalej i znowu słyszy głos od Boga
-sr_aj
No więc dostosowuje sie do instrukcji i sra znowu, po czym wyrusza w dalszą droge i znowu słyszy
-sr_aj powiedziałem!
-Ale Panie Boże nie dam rady juz, czemu mam sr_ac?
-sr_aj!
Tak więc ostatkami sił gej robi pod siebie, i znowu słyszy
-sr_aj!
W koncu sie buntuje na skraju załamania:
-Czemu mam sr_ac, co ja zrobiłem? Juz nie dam rady!
Na to Bóg:
-sr_rj, BĘDZIESZ WIEDZIAŁ DO CZEGO d*pa SŁUŻY!
Nauczyciel oddaje Jasiowi klasówkę. Zamiast oceny napisał "Idiota". Jaś spojrzał na kartkę, potem na nauczyciela i powiedział:
Może niech sami napiszą, a nie ściągają z neta?...
Nie ważne jest czy z internetu czy nie.Ważne aby mi się podobał
5minut
Słyszałeś ten o grabarzu? Kolega opowiadał:
Idzie sobie grabarz przez cmentarz, troszkę przy jakimśtam nagrobku pogrzebać. Idzie sobie, idzie - dochodzi do niego. Zaczyna swoje przekopki i nagle słyszy jakieś kroki za nim. Odwraca się, spogląda - zombie, wydający dźwięk w stylu "Yaaaghrrbb". Grabarz nic. Idzie sobie dalej ze swym szpadlem, kopiąc coś innego, mając swą zimną facjatę wciąż. Kopie dalej, słyszy odgłos - odwraca się, znów zombie. Wydał z siebie coś w rodzaju "Auuugrhahbr". Grabarz nic, zero. Idzie dalej. Zombie taki zrezygnowany, idzie smutny do bramy, chcąc wyjść i nagle ŁUP, dostaje szpadlem w łeb i gleba. Grabarz się pochylił nad zombie i mówi: "Chodzić wolno. Straszyć też. Ale wychodzić poza teren już kuźwa nie pozwolę."
M-Mąż
Z-Żona
M-kochanie przynieś mi piwo !!
Z-Może jakieś magiczne słowo?
M-Hokus pokus czary mary za***rdalaj po browary...
Z-Hokus pokus ence pence zamiast cipki masz dziś ręce...
M-Skoro jesteś taka pyskata dziś ominie cie wypłata...
Z-Bardzo mocne masz dziś czary zaraz biegnę po browary...
Wszyscy napisaliście dobre kawały , lecz zwycięzca jest tylko jeden : Giermek ! , proszę o wiadomość na gg
Tylko żaden Giermek nie napisał tu kawału -.-
Ta,nie ma giermka tu xd
Jak moj byl 100% lepszy...ale okay tak 4fun skopiowalem go z neta
O jakim Giermku mowa? Aaa, Inaczej Eugeńku zdrobniale
A wybrales giermka ,bo sam jestes gejem chyba (Taki joke)
Greg1990 płaczesz ze nie masz konta ;( ? , wczoraj dziecko słyszałem ten kawał . Czyt "czywiście musi on podobać się mi "
Do zamkniecia
Greg1990 płaczesz ze nie masz konta ;( ? , wczoraj dziecko słyszałem ten kawał . Czyt "czywiście musi on podobać się mi "
...Wiesz co to joke? Chyba nie...Ja napisalem tylko ten kawal 4fun...mam klucz jakbys chcial wiedziec i to nie jeden...
Pozdro baby ;o
Jezeli eugeniuszGeniusz nie napisze oddam keya jutro Mozna zamknac
Zamykam.
Czas start....