Guild Wars 2: 54-minutowy GAMEPLAY

Po tym, że gra ma mieć 80 lvli wnioskujesz, że będzie kopią WoWa? Rozumiem, że jeżeli maluch jest czerwony, oraz porsche jest czerwone, to te porsche jest kopią malucha? Mnie się wydaję, że 80 lvli w gw2 to wyznacznik tego jak szeroki będzie content fabularny. Nie wszystkie gry są kopią malucha... sory, WoWa.

Wnioskuję po gameplayu - systemie walki, questach. Przyznam się że w pierwszego GW nie grałem i się nim nie interesowałem, znam tylko ogólne założenia tej gry. Dodatkowo moja wypowiedź miała charakter żartobliwy, nie miała lansować opinii "GW2 to kolejna kopia WoWa". Wysnułem tylko takie przypuszczenie.

@EditZapomniałem się zapytać, Kozak, skoro wszyscy, którzy nie zgadzają się z twoim zdaniem (a jest ich tysiące) są haterami, to kim do cholery ty jesteś? Oo

Niektórzy to już hejtują z czystej nienawiści, która jest aż widoczna gołym okiem, próbując pisać "cyniczne i śmieszne" (jasne) komentarze, nie opowiadając się nawet po żadnej stronie dyskusji.

To ja mam radę, pograj w pierwszego GuildWarsa, przyjrzyj się mechanice, a potem porównaj z drugą częścią. Może Ci się obraz bardziej wyczyści.

Kozak, a czego oczekiwales, skoro codziennie piszesz jakis glupkowaty post, w ktorym atakujesz WoW'a, to potem tak jest, ze ludzi to bawi i chca cie dalej podpuszcac. Jestes typowym hejterem i do tego hipokryta, bo innych wyzywasz, ze robia rzeczy, ktore sam praktykujesz (hejterstwo -wow i fanbojstwo- L2, ze tak to nazwe). Przestan na kazdym kroku tak atakowac WoW'a, to ludzie zaczna Twoje posty traktowac normalnie. Bo Twoje ataki na WoW'a sa zazwyczaj smieszne i zbyt czesto mijaja sie z prawda.

EDIT:

R3 ma racje, zagraj w pierwszego GW. Bardzo fajna gra.

R3 ma racje, zagraj w pierwszego GW. Bardzo fajna gra.

A teraz jak dwójka jest w drodze, to chyba nie ma sensu wydawać kupy kasy na wszystkie części jedynki...

Kozak, a czego oczekiwales, skoro codziennie piszesz jakis glupkowaty post, w ktorym atakujesz WoW'a, to potem tak jest, ze ludzi to bawi i chca cie dalej podpuszcac. Jestes typowym hejterem i do tego hipokryta, bo innych wyzywasz, ze robia rzeczy, ktore sam praktykujesz (hejterstwo -wow i fanbojstwo- L2, ze tak to nazwe). Przestan na kazdym kroku tak atakowac WoW'a, to ludzie zaczna Twoje posty traktowac normalnie. Bo Twoje ataki na WoW'a sa zazwyczaj smieszne i zbyt czesto mijaja sie z prawda.

Ciekawe gzie w moim poście "atakuję" WoWa. Mówienie o masie grindowników że są kopiami Lineage'a nie oznacza chyba, że obrażam Lineage'a, nah? I niektórych to wcale nie boli ze ja wypowiadam się o WoWie tak czy inaczej (przypominam że jest wolność słowa i poglądów...), im chodzi tylko o to żeby się popisać przed resztą, jak bardzo "cyniczny" komentarz napiszą. I to jest hejterstwo. Jak również jest nim odbieranie mojego żartobliwego posta w śmiertelnie poważny sposób.

A teraz jak dwójka jest w drodze, to chyba nie ma sensu wydawać kupy kasy na wszystkie części jedynki...

3 kampanie + dodatek = 110zł. Nie jest to aż tak dużo.

A poza tym jest trial na 14 czy 10 dni (nie pamiętam!)

Kozak co do Twojego pierwszego posta że GW2 będzie kopią WoWa powiem tylko jedno, nie spinając się czy hejtując:

Nie będzie ;)

Poczekaj z "żartobliwą" krytyką na premierę gry chociaż. ;]

Ciekawe gzie w moim poście "atakuję" WoWa. Mówienie o masie grindowników że są kopiami Lineage'a nie oznacza chyba, że obrażam Lineage'a, nah? I niektórych to wcale nie boli ze ja wypowiadam się o WoWie tak czy inaczej (przypominam że jest wolność słowa i poglądów...), im chodzi tylko o to żeby się popisać przed resztą, jak bardzo "cyniczny" komentarz napiszą. I to jest hejterstwo. Jak również jest nim odbieranie mojego żartobliwego posta w śmiertelnie poważny sposób.

Ale juz nawet nie mowie o tym Twoim poscie, ale o calej masie poprzednich i dobrze wiesz, ze mam racje. Hejtujesz WoW'a na prawie kazdym kroku i prosze Cie, abys nie zaprzeczal, bo to bedzie juz smieszne. Ja tez nie lubie tej gry, ale to nie znaczy, ze bede latal po kazdym temacie i gdzie znajde wzmianke o tej grze, bede pisal jaka to ona jest slaba. Ja tylko apeluje, abys sie opanowal, bo jestes w tej chwili naczelnym hejterem tego forum, ktory wszystkich innych wyzywa od hejterow.

A co do GW. No , czy ja wiem? Moim zdaniem nadal sie oplaca, nie jest to az tak duza kasa. Za cala trylogie wydasz jakies 60 zl, a to az 3 gry. A czy ci si espodoba? Teraz jest chyba mozliwosc zagrania w GW na trialu, wiec sprawdz sobie, moim zdaniem warto.

Niech sobie hejtuje wowa, ale jego zaślepienie względem lineage mnie powala. Każdy kto go nie lubi jest kretynem dla którego gra jest w cholere zaskomplikowana, a jeśli do tego lubi wowa to jest grubym amerykaninem któremu wszystko trzeba na tacy.

@Topic

Piękna gra :) Osobiście nie grałem w jedynkę, ale z tego co wiem jest nastawiona na coś co kocham - pvp. Z tego też względu w zniecierpliwieniu czekam na dwójkę.

Grałem w jedynkę, a po filmiku z dwójki, taka wspaniała, że zaryzykuje i chyba sobie pre-ordera zakupie :D

Bardzo dobra jakość. Przepiękna ścieżka dźwiękowa. Czego chcieć więcej? Komentujcie!

http://www.youtube.com/watch?v=XoICk5E9X7g