Bardzo dobra jakość. Przepiękna ścieżka dźwiękowa. Czego chcieć więcej? Komentujcie!
Guild Wars 2: 54-minutowy GAMEPLAY
No wszystko to fajne, ale szkoda ze nie ma tego healera i wydaje mi sie ciagle jakby system tworzenia postaci byl calkowicie okrojony. Gdzie wyglad twarzy, wzrost, kolor wlosow itp ?
GW2 będzie darmowe prawda?
Kupujesz jak zwykłą gre, i grasz.
znowu tylko 20 leveli? nie chce mi sie tego ogladać , nie lubiłem troche GW za ten dziwny system
Im mniej lvli tym lepiej, bo nie ma wtedy glupiej walki o jak najwyzszy lvl, a gra bawi czym innym, niz monotonnym zbieraniem expa. Wtedy nawet w walkach pvp skill bedzie mial wieksze znaczenie, niz godziny spedzone w grze. Mam nadzieje, ze GW2 pojdzie sladem pierwszej czesci i ze max lvl bedzie niski. Filmik obejrze potem, teraz mi sie za bardzo nie chce (52m...), a co do samego GW2- jest to jedyna gra z tego gatunku, na ktora czekam, bo kiedy wszystkie mmorpgi mi sie nie podobaja, tak GW mi sie podobal (choc to nie byl prawdziwy mmorpg, wiec moze dlatego?).
znowu tylko 20 leveli? nie chce mi sie tego ogladać , nie lubiłem troche GW za ten dziwny system
Najpierw upewnij sie o grze a potem pisz. GW 2 ma miec 80 lvl
Heh, jak zwykle. Lepsza grafa, animacje, efekty, a i tak z tego wyjdzie kolejna kopia WoWa
... a i tak z tego wyjdzie kolejna kopia WoWa
Ślepo powtarzany slogan, zmądrzej.
Rozumiem, że to jakaś mizerna próba flejmu, niestety opinia tak oderwana od rzeczywistości, że nawet ciężko się o coś kłócić. ;]
Heh, jak zwykle. Lepsza grafa, animacje, efekty, a i tak z tego wyjdzie kolejna kopia WoWa
Szkoda slow na takich ludzi, robia konta na forach zeby wypisywac durnoty a i przy okazji robiac z siebie skonczonego idiote. Do ksiazki kur.. jak sie nudzi.
Sorry za offtop
No brak heala mysle ze nie bedzie az tak razil chociaz fani monka i ogolnie wszystkich bishopow clerow i tak dalej moga byc bardzo zawiedzeni. Autorzy powiedzieli juz na samym poczatku ze zamiast jednej klasy leczacej wszystkie beda mialy skille umozliwiajace podreperowanie zycia w walce. Kazda klasa ma miec zestaw skilli leczacych ale kazda bedzie robila to troche inaczej. Poziomem najwyzszym do zdobycia ma byc poziom 80. Co do zmian fryzur mordek itd w kreatorze nie pokazali tego bo przeciez nie jest to finalna wersja a poza tym nie beda pokazywac wszystkich rzeczy ktore beda dostepne w finalnej wersji. Mysle ze GW jak zwykle pokaze zajedwabisty system PvP ktory napewno pod tym wzgledem ubije "Krola MMORPG". Juz w GW system ten naprawde sie podoba i niektorym mogl przypasc do gustu bardziej niz ten wystepujacy w innych MMO.
P.S - kto wie moze Monk pojawi sie jako kolejna postac ale bedzie bardziej nastawiony na DMG jak latanie i rzucanie heali itd
Szkoda slow na takich ludzi, robia konta na forach zeby wypisywac durnoty a i przy okazji robiac z siebie skonczonego idiote. Do ksiazki kur.. jak sie nudzi. Sorry za offtop
myślę, że Twoja ocena jest lekko nie na miejscu ; )
GW nigdy nie byl kopia WoW'a i 2 tez nia nie bedzie. Kozak, wiem ze lubisz krytykowac wszystko, co nie przypomina tysiaca godzin spedzonych na zbaijaniu mobow (l2), ale teraz zle trafiles, bo to nie jest kopia WoWa i tyle.
GW nigdy nie byl kopia WoW'a i 2 tez nia nie bedzie. Kozak, wiem ze lubisz krytykowac wszystko, co nie przypomina tysiaca godzin spedzonych na zbaijaniu mobow (l2), ale teraz zle trafiles, bo to nie jest kopia WoWa i tyle.
Może nie obrażaj L2 jak nie grałeś w niego 200 godzin i nie wbiłeś 150 lvl'a przez naciskanie 1,2,3 przez pół roku, mkey?

Nawiązuje do tego:
GW 2 ma miec 80 lvl
Rzeczywiście pierwszy GW to była opozycja do WoWa, ale takie teraz trendy, że wszystko przerobią na "popularną" wersję :E
Szkoda slow na takich ludzi, robia konta na forach zeby wypisywac durnoty a i przy okazji robiac z siebie skonczonego idiote. Do ksiazki kur.. jak sie nudzi.
Geniusz. Muszę sobie do podpisu walnąć jako cytacik, na pamiątkę dla potomnych.
"Haters gonna hate" najbardziej to pasuje akurat do Ciebie : P.
A z Twoja ocena GW2 bym poczekal do premiery gry albo proponuje, abys poczytal troche na jej temat. Jakies zapowiedzi czy cos w tym stylu.
NCSoft ma tak naprawdę jedyne realne szanse, obok Blizzarda, by zarządzić na scenie MMO zarówno jakościowo i popularnościowo. To drugie jako składowa kilku tytułów (blade&soul, gw2, nie pamiętam nazwy, ale było coś jeszcze). Podobieństw do WoWa uniknąć nie sposób, ale Koreańczycy z NC jako nieliczni mają jaja, by pójść własnym szlakiem i dać radę, więc nie zdziwiłbym się, gdyby w Titanie Blizza było dużo z GW2 właśnie.
Geniusz. Muszę sobie do podpisu walnąć jako cytacik, na pamiątkę dla potomnych.
A se wal mi to osobiscie zwisa i powiewa. Tylko przy tworzeniu sygnaturki zrob bardziej widoczne i rzucajace sie w oczy na kilometr literki. Nie zawiedz mnie

Po tym, że gra ma mieć 80 lvli wnioskujesz, że będzie kopią WoWa? Rozumiem, że jeżeli maluch jest czerwony, oraz porsche jest czerwone, to te porsche jest kopią malucha? Mnie się wydaję, że 80 lvli w gw2 to wyznacznik tego jak szeroki będzie content fabularny. Nie wszystkie gry są kopią malucha... sory, WoWa.
@Edit
Zapomniałem się zapytać, Kozak, skoro wszyscy, którzy nie zgadzają się z twoim zdaniem (a jest ich tysiące) są haterami, to kim do cholery ty jesteś? Oo
Kiedyś było ocenianie gry po screenach, potem po gameplay'u na youtubie, a obecnie po gamplay'u z wersji alpha/beta i to na rok przed premierą. ;]
Myślę, że Kozak niedługo zacznie oceniać gry po tytułach. ;p
Pozostaje mi tylko zapytać o ocenę Warhammera 40k online i nowego mmo od Blizzarda. ;]