Guild Wars 2 - Czy warto zagrać w 2018 roku?

Hej!

Po bardzo długiej przerwie postanowiłem powrócić do Guild Wars 2. Muszę wam powiedzieć, że była to świetna decyzja, bo dawno w świecie MMO tak dobrze się nie bawiłem.

Z tego też powodu postanowiłem nagrać filmik, który w sposób skrótowy pokazuje progres mojej nowej postaci - w skrócie jest to zdobycie 19 poziomów przedstawione w niecałe 7 minut.

Zapraszam do oglądania, a krytyka oczywiście jest mile widziana. Dzięki :slight_smile:

Ja także wróciłem do GW2 oczywiście nie do nolife jak kiedyś ale pogrywać w bardzo dobrym stylu oraz klimacie :slight_smile: Zrobiłem sobie Revenatna który hmmm jest mega i chyba z necro przerzucę się właśnie na niego :slight_smile:

Pytasz dzika czy sra w lesie.

1lajk

Też pogrywam, mam przeszło 40lvl Nekro, zakupione dwa dodatki, jeszcze kawałek drogi do pierwszej 80tki. Gildii nie szukałem bo nie wiem czy ktoś szuka newbie z 0 80lvl na koncie. Z tego co widywałem to już chcą samych pr0.

Ja również grywam :slight_smile: Bardzo rekreacyjnie, ale to chyba jedyne mmo do którego chcę wracać.
Plus taki, że każdy znajdzie w nim coś dla siebie(przyjemne PvW, WvWvW, PvE, zwiedzanie świata). Ogólnie podstawka nie tak dobra jak dodatki(polecam nie skakać bezpośrednio do PoF tylko zrobić tego HoT-później nie chce się wracać do HoTa) widać, że mają pomysł.
@RedEvil Bez problemu biorą :slight_smile: Mnie przyjęli i chętnie coś podpowiadają, chcesz to prześlę Twój nick do założyciela(sami dorośli ludzie, spora część już z dziećmi).

GW2 to gra do której ja osobiście zawsze wracam po jakimś tam epizodzie w innej grze :smiley: Nie ma innego tytułu z tak niezobowiązującym przygodowym trybem, żeby po prostu coś porobić i dobrze się bawić robiąc to, a nie czekając na nagrodę.

Teraz co prawda odkrywam TESO, ale i tak wiem, że prędzej czy później skocze na jakiś frak, mete na hotsie, albo dobije w końcu tego legendary championa @_@

Tak, w GW warto grać w każdym roku :slight_smile: