[Guild Wars 2] Danse Macabre - EU PVP

wory51.png

Danse Macabre

Team Danse Macabre nie wymaga gry na jednym, tym samym serwerze!

Strona:

Danse Macabre

Nazwa teamu, Danse Macabre wywodzi się ze średniowiecznego motywu w literaturze i sztuce o tej samej nazwie, co oznacza dosłownie taniec śmierci. Była to często przedstawiana wizja, korowĂłd tańczących ludzi, przedstawicieli wszystkich stanĂłw, tak więc krĂłlĂłw, biskupĂłw, rycerzy czy zwykłych chłopĂłw razem z kościotrupem na czele, co oznaczało rĂłwność wszystkich ludzi wobec śmierci.

"Prawdziwym wodzem i zwycięzcą na polu bitwy okazuje się nie człowiek, lecz śmierć."

reklamadmdmdm2.png

Zapraszamy do tańca!

Fear the Reaper!

Danse Macabre

Po premierze pogadamy... tak co sobie mozna rekrutowac.

Jak dla mnie takie gildie tematyczne to o kant d*py potłuc, gdzie tu związek tematu przewodniego z grą? najmujecie samych nekromantow czy co?

takie probowanie na sile zrobić coś ciekawego

a i aktywnosc 30 godzin tygodniowo lol, ponad 4h dziennie

@down o tych godzinach to byl tylko moj komentarz

"niezależnie od tego jak dobrzy by nie byli, każdego da się zabić"

nie? chodzi o to że nie ważne czy ktoś jest biedny, bogaty,brzydki,ładny etc. śmierć dopadnie każdego - chodziło o to że każdy człowiek jest śmiertelnikiem i umrze ze starości... nawet nie wiesz co to jest a zrobiles o tym gildie ;d

więc dalej nie ma zadnego odniesienia do gw2

Jak dla mnie takie gildie tematyczne to o kant d*py potłuc, gdzie tu związek tematu przewodniego z grą? najmujecie samych nekromantow czy co?takie probowanie na sile zrobić coś ciekawego

Cóż, w moim mniemaniu liczy się tutaj bardziej znaczenie nazwy gildii niż samo tłumaczenie, taniec śmierci który udowadnia że wszyscy umierają, niezależnie od tego jak dobrzy by nie byli, każdego da się zabić

a i aktywnosc 30 godzin tygodniowo lol, ponad 4h dziennie

Nikt nie zmusza cię do dołączania do tej gildii, po prostu traktujemy pewne sprawy na poważnie i zamierzamy poświęcić tyle czasu ile to będzie konieczne na zrealizowanie naszych celów, też wydaje się być proste

GW2 i PvP... buahaha xD Gw2 ma kijowe PvP :P

Haha nie rozmieszaj mnie.. kijowe pvp w Gw2?!

Mimo że to była dopiero pierwsza "publiczna" beta, miała ona o wiele lepsze pvp niż 90% tytułów :)

Chetnie dolacze ;)

Gw2 i kijowe pvp słyszę herezje moim zdaniem raczej kapitalne pvp jak na betę....

A jeszcze do tematu daruje sobie taką gildię poszukam jeszcze czegoś lepszego

Teraz mały offtop twój nick eskim kojarzy mi się z wódka eskimo:p

Sama nazwa gry wskazuje na PvP wojnę,

tylko czemu grupa ma być 10-12 graczy? A jak PvP będzie 20vs20?

Sama nazwa gry wskazuje na PvP wojnę,tylko czemu grupa ma być 10-12 graczy? A jak PvP będzie 20vs20?

10-12 osób ponieważ Tournamenty mają być walkami 5v5, co za czym idzie chcemy mieć 2 zgrane teamy +2 osoby w rezerwie, pvp typu 20v20 z tego co mi wiadomo wystąpi jedynie na WvWvW, ponieważ pomijając Tournamenty w zwykłym structured pvp największa ilość graczy wynosi 8v8 ;)

Właśnie czegoś takiego szukam, mógłbym zagrać z wami. Grałem na beta weekendzie i całkiem nieźle ogarniam guardiana i rangera. Jeśli tylko nie przeszkadza wam mój wiek - 16lat. Gwarantuje jednak kulture i brak piskow :)

.

Potrzeba ostatniej osoby do naszego wesołego składu, obojętnie jaka klasa (tutaj jeszcze niemamy wyznaczonych preferencji).

Miłośnicy sPvP składajcie podania na naszym forum biggrin.png -> http://dansemacabre.guildlaunch.com/.

Od momentu premiery gry gildię Danse Macabre będzie można spotkać na serwerze Blacktide

Potrzebujemy jeszcze jednej osoby, preferowany: Ranger, Necro, Guardian, wymagany rank 25+(jako dowód podajcie link do screenshota w poście rekrutacyjnym), nie wymagamy gry na jednym serwerze bo tpvp i tak jest wspólne

wory51.png

Danse Macabre

Team Danse Macabre nie wymaga gry na jednym, tym samym serwerze!

Strona:

Danse Macabre

Nazwa teamu, Danse Macabre wywodzi się ze średniowiecznego motywu w literaturze i sztuce o tej samej nazwie, co oznacza dosłownie taniec śmierci. Była to często przedstawiana wizja, korowĂłd tańczących ludzi, przedstawicieli wszystkich stanĂłw, tak więc krĂłlĂłw, biskupĂłw, rycerzy czy zwykłych chłopĂłw razem z kościotrupem na czele, co oznaczało rĂłwność wszystkich ludzi wobec śmierci.

"Prawdziwym wodzem i zwycięzcą na polu bitwy okazuje się nie człowiek, lecz śmierć."

reklamadmdmdm2.png

Zapraszamy do tańca!

Fear the Reaper!

Danse Macabre