[Guild Wars 2] Dziki Gon

H9GQh.png

"Ludzie wierzą że widma Gonu są nieśmiertelne. Pędzą przez nieboskłon, dzierżąc miecze błyskawic w trupich dłoniach. Porywają ludzi, którzy stają się kolejnymi upiornymi jeźdźcami. Spalili sad i chatę. Pancernymi buciorami podeptali nasze ziemie."

Dlaczego my?

Mamy doświadczenie z innych gier. Część z nas zna się już od siedmiu lat.

Mamy zamiar dać czadu w guildwars2

W naszej gildii panuje miła atmosfera, która jest często rozsławiana przez inne gildie.

Oferujemy nocne melanże w grze, w domku naszego członka Badyla icon_e_smile.gif

Czy Ty także chciałbyś/chciałabyś dołączyć do sił Dzikiego Gonu?

Zajrzyj do działu rekrutacji na stronie gildii: http://dzikigon.net "Apply To Guild"

Chcesz wiedzieć więcej?

Napisz na GG Strzygi: 35829015

Lub na e-maila: dzikigon@snakebite.com

Lub wejdź na nasz Mumble: adres: s3.pwmumble.com port: 1205 hasło: red

Zanim się zdecydujesz upewnij się że zgadzasz się z naszym krótkim regulaminem.

1.) Chcesz być z nami? Musisz być aktywny. Mamy bardzo ambitne plany i potrzeba nam aktywnych członków. Od każdego członka wymagamy obecności na Mumble w trakcie gry i udzielania się na stronie. Czasem zdarza się że nie można wejść na mumble ale nie może to być stałym wytłumaczeniem. (Przerwy w grze są akceptowane ale nie stale)

2.) W naszych szeregach jest wiele dorosłych osób aczkolwiek wstępu nie ograniczamy limitem wiekowym. W każdym razie oczekujemy wzajemnego szacunku, zrozumienia i współpracy.

Nie obrażamy się o byle co i nie obrażamy innych. Każdy członek jest u nas równy. Mamy przywódcę, generałów i piechurów - i owszem, jest to jakaś hierarchia ale jest potrzebna by gildia działała sprawnie. Generałowie na pewno mają większy kredyt zaufania ale pełnią funkcję "strażników ładu" a nie bogów.

3.) Każdy członek reprezentuje gildię i ma to robić godnie. Nie zabraniamy poczucia humoru ale chcemy aby każdy okazywał szacunek do ludzi w i poza gildią. W gildii panuje braterska atmosfera - "jeden za wszystkich - wszyscy za jednego".

4.) Doświadczenie. Dużym plusem jest doświadczenie z innych gildii i gier mmo. Nie wymagamy aby każdy miał nieskończoną wiedzę na temat gry aczkolwiek chcemy utrzymać profesjonalizm w tym co robimy.

5.) Nie jesteśmy bandą idiotów. Jeśli masz plany dołączyć i trollować to tracisz czas. Bramy Dzikiego Gonu otwierają się tylko raz! Jeśli odejdziesz nie licz na to że będziesz mógł wrócić.

Jesteśmy zgraną ekipą z braterską atmosferą gdzie wszyscy się znają. Gildia oferuje wszystkie typy rozgrywki od PvP po PvE. Wszyscy są lojalni jednemu herbowi i wszystkim przyświeca jeden cel, dlatego nie tolerujemy multiguildingu. Bycie w Dzikim Gonie pozwala na zabawę z grupą znajomych z zewnątrz. Chodzi tylko o to żeby czas, wysiłek i starania wkładać w naszą gildię nie w ich.

xrhrY.png

Zamierzamy grać na serwerze Blacktide C:

Gildia zapowiada się całkiem przyjemnie. Liczymy na minimum 30 osób przed startem.

Polecam świetni ludzie , miała atmosfera czekam z niecierpliwością na start.

Z tej strony Gibbs, stary druh Strzygi. Znamy się sporo czasu i wspólnie w jednej gildii spędziliśmy wiele niezapomnianych chwil. Byłem w wielu ekipach ale tylko Dziki Gon mogę nazwać swoim drugim domem. Cóż mogę o niej powiedzieć. Gildia pozwala na odmienne zdania. Wiele razy na teamspeaku prowadziliśmy poważne rozmowy. Niejednokrotnie miewaliśmy różne zdania na przeróżne tematy. Każdy miał prawo głosu i lider liczył się z każdą opinią. To bardzo ważne by gildia funkcjonowała sprawnie i przez długie lata. Dlatego nasza ma potencjał. Niezliczone noce spędziliśmy dusząc się ze śmiechu na teamspeaku. Poczekajcie aż poznacie Kailola ^^. Wszyscy tutaj trzymamy się razem. Nierzadko wyciągaliśmy się wzajemnie z trudnych, czasem beznadziejnych sytuacji. Jesteśmy zgraną paczką przyjaciół na dobre i na złe. Nie chcę robić nam autoreklamy ale dobrym dowodem na to że warto spróbować u nas jest fakt że siedzę tu już 6ty rok i nadal nie mam dość. Codziennie ludzie z gildii zadziwiają mnie czymś nowym i powodują że śmieję się jak głupi do monitora. Jeśli zaciekawiłem Cię choć troszeczkę - Dziki Gon to gildia dla Ciebie :)

Zdecydowaliśmy że serwer wybierzemy pod koniec sierpnia. Każdy będzie mógł zaproponować serwer na który ostatecznie zagłosujemy.

Kilka screenów z BWE3

http://imgur.com/a/YfoSL#0

Brzmi ciekawie : )

http://imgur.com/a/YfoSL#14

Ja i moja deska przed skokiem :D

ej! :D

Osobiście polecam ^^ Sympatyczni ludzie, nasz krąg ciągle się powiększa. Dużo śmiechu na TSie, organizacja przednia. ;D

Zapraszam do gildii :) Zostało jeszcze 10 miejsc :)

Witam. Macie juz teorie gdzie bedziecie grac? Ja bym dolaczyl, ale znajomy bedzie chcial isc na server tam gdzie Rock i Rojo wiec musze czekac do premiery jak oni oglasza gdzie chca grac...

Zamierzamy grać na serwerze Blacktide C:

R&R i tak nie pograją za długo a jeśli tak to incognito. Do premiery na 100% nie będzie miejsc :)

Zaostrzamy troszkę rekrutację i będziemy bardziej wybredni. Mile widziane kobiety, nie ma ich za wiele.

k89jq.jpg

Z dniem wczorajszym wykupiliśmy server komunikatora głosowego Mumble. Od teraz będziemy na nim operować.

Dane servera:

s3.pwmumble.com

port: 1205

hasło: red

Zostało około dziesięć wolnych miejsc c:

Chętnie ja dołączę ; ) , tylko mam jedno pytanie , bo mało siedzę w świecie MMO . GW2 to będzie f2p ? czy muszę kupić grę za 150zł ?

Musisz kupić, niestety (albo stety).

Gildia osiągnęła maksymalną pojemność - zamykamy rekrutację.

- Po wielu prośbach, zwiększyliśmy pojemność z 40 na 50 miejsc. Zostało już tylko kilka ostatnich. Można składać podania ale aby się dostać musimy być pozytywnie zaskoczeni aplikacją.

- Serwer wybierzemy wspólnie po ogłoszeniu oficjalnej listy.

EDIT: Prosimy o nieskładanie podań, nie ma już miejsc.