[Guild Wars 2} Elite Kings

Serdecznie polecam tą gildię!

Wspaniali ludzie, klimat i rozmowy na TSie - praktycznie zawsze ktoś jest, inne się umywają :P .

A ja mam pytanie bo nie doczytałem się odpowiedzi. Czy gildia jest nastawiona na PVE,PVP, hardcore [no life] czy cassual ? :D

System rozgrywki to PvX. Wszyscy deklarują PvE z elementami PvP i na odwrót. Nie będziemy gildią harcore (choć wyjątki się zdarzają), ponieważ sporo osób ma rodzinę/pracę/studia, a wiesz jak to jest gdy ma się multum obowiązków na głowie. Oczywiście wolne chwilę umilać będziemy grą, która jest naszą pasją :) . Szukamy ciekawych osobowości, a nie no-lifów. Pozdrawiam ;) .

Ostatnio do nich dołączyłem i się zapowiada bardzo przyszłościowo. System chyba najlepszy jak na Gw2, bo tam PvE jak i PvP będzie świetne :). Pozdro.

Zostało tylko 21 miejsc, serdecznie zapraszam. Nasz server na becie to Gandara.

Co do wieku 18 lat to prosta sprawa. Jeżeli widzicie że są zjazdy integracyjne to gildia chce by większość się stawiła, i tak będzie. Gdyby to była gildia złożona z dzieciaków to 3/4 mama by nie pozwoliła.

Zostało 17 miejsc. Zapraszamy chętnych.

Też złożę podanie, a co mi tam. Wiem, ze będę grał, tyle, że nie w BWE.

a na jakim serwerze zamierzacie grac? Juz po starcie gry

Na becie mamy Gandare jak bedzie na premiere to dalej czlonkowie zdecyduja. Zreszta to jest chyba bez znaczenia jak sa nowe servery. Rozumiem gdyby pytanie z twojej strony padlo 2 lata po premierze gw2 :)

Ile ta gra kosztuję , bo chętnie bym zagrał i dołączyło do waszej gildi : )

Na oficialnej stronie około 250zł, ale możesz spokojnie znaleźć za 200-220.

CD-Project zadeklarował że po premierze cena gry wyniesie 179zł więc jak na tytuł z serii "buy to play" to nie są duże pieniądze.

Zapraszamy! :)

możliwe, że nowe intro

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/35794-wywiad-w-oczekiwaniu-na-guild-wars-2-2/

Zapraszamy do przeczytania krótkiego wywiadu z naszym Liderem.

ps. wolne miejsca jeszcze są ;)

logo.png

REKRUTACJA OTWARTA!

Gandara EU

http://www.elite-kings.pl

WYMAGANIA

1. Ukończone 18 lat

2. TS3

3. Kultura

4. Server Gandara

Jak spełniasz powyższe wymogi napisz do Lidera lub oficerów w grze a na pewno zostaniesz przyjęty od ręki!(bez zbędnych podań na forum)

Lider: Marioczek

Oficer: Miyuki Yoshi

Oferujemy:

SPvP

Dungeony

50 ludzi