[Guild Wars 2} Elite Kings

logo.png

REKRUTACJA OTWARTA!

Gandara EU

http://www.elite-kings.pl

WYMAGANIA

1. Ukończone 18 lat

2. TS3

3. Kultura

4. Server Gandara

Jak spełniasz powyższe wymogi napisz do Lidera lub oficerów w grze a na pewno zostaniesz przyjęty od ręki!(bez zbędnych podań na forum)

Lider: Marioczek

Oficer: Miyuki Yoshi

Oferujemy:

SPvP

Dungeony

50 ludzi

Wyglądacie na całkiem zorganizowaną grupę. Jest jednak kilka pytań, które z pewnością zadają sobie gracze zainteresowani wstąpieniem w Wasze szeregi:

- Czy gildia istnieje w pierwszej odsłonie GW?

- Jeśli tak, to jak prezentuje się dotychczasowa działalność gildii?

- Jakie są doświadczenia w grach MMO osób pełniących dowództwo?

- Czy dowództwo jest w jakiś sposób powiązane z portalami oficjalnymi i nieoficjalnymi gry Guild Wars 2?

- Jak widzicie "integracje raz do roku"?

- Jaki jest główny cel istnienia tej gildii w świecie GW?

- Czy gildia będzie dążyć do odtwórstwa Role Play podczas gry w GW2?

Nie rozumiem wymogu 18lat... Dyskryminacja i tyle. Dojrzałości nie poznaje się przez wiek.

Nie rozumiem wymogu 18lat... Dyskryminacja i tyle. Dojrzałości nie poznaje się przez wiek.

Sry za double post, zawiecha neta.

Jeszcze gra nie wyszła a tu już jakieś gildie, śmieszni jesteście

Śmieszny to ty jesteś. Gildia chce zebrać squad przed premiera żeby mieć pewny ludzi oraz poznać się.

Btw, skąd masz pewność ze gildia nie istnieje? Może ktoś się dostał na betę i jednak jest :P

Dobrze że kształtuje się konkurencja ;]

Jedna, czy dwie polskie gildie w GW2 by nie zaszkodziły, zawsze mają z kimś konkurować, a o to w MMO chodzi przecież.

I dlatego oni przyjmują od 18 roku życia dzięki takim tekstom. Jak coś zareklamuje was u moich znajomych którzy będą grać GW2 bo ja jednak zostaje przy TERA(moim zdaniem lepsza).

Wyglądacie na całkiem zorganizowaną grupę. Jest jednak kilka pytań, które z pewnością zadają sobie gracze zainteresowani wstąpieniem w Wasze szeregi:- Czy gildia istnieje w pierwszej odsłonie GW?- Jeśli tak, to jak prezentuje się dotychczasowa działalność gildii?- Jakie są doświadczenia w grach MMO osób pełniących dowództwo?- Czy dowództwo jest w jakiś sposób powiązane z portalami oficjalnymi i nieoficjalnymi gry Guild Wars 2?- Jak widzicie "integracje raz do roku"?- Jaki jest główny cel istnienia tej gildii w świecie GW?- Czy gildia będzie dążyć do odtwórstwa Role Play podczas gry w GW2?

- Istniala 5 lat temu

- Już raczej nie prowadzimy działalności w gw1

- Nie ma osób, sam tworze gildie od zera, potem będzie tworzona przez członków. Ogólnie to od 2004 roku MUonline,gw,wow

- Nie w żaden sposób nie jest powiązane

- Integracje, normalnie. Gildia ugaduje się na dany termin odpowiadający członkom. Potem miejsce, wynajmujemy domki nad zalewem lub rozbijamy namioty i biesiadujemy do rana z kuflem piwa w reku :)

- Zapraszam na nasza stronę www.elte-kings.pl tam jest krótko opisane

- Nie wiem o tym decydują członkowie nie ja

Dziękuje za męczące pytania. Pozdrawiam :)

I dlatego oni przyjmują od 18 roku życia dzięki takim tekstom. Jak coś zareklamuje was u moich znajomych którzy będą grać GW2 bo ja jednak zostaje przy TERA(moim zdaniem lepsza).

Sugerujesz że jestem nielatem, dlatego że uważam akcje typu "zakładamy gildie w grze która nie wiadomo kiedy będzie miała premiere" za głupie, jak ktoś ma taką zajawkę to ok jego sprawa, ale moim zdaniem to jest śmieszne. Pozdro dla dorosłych którzy rajcują się grą której jeszcze nie ma i już zakładają gildie.

Marioczek takie pytanko, czy sa w gildi weterani z 1 odslony gry?

Marioczek takie pytanko, czy sa w gildi weterani z 1 odslony gry?

Myślę, iż tu jest zawarta odpowiedź na Twoje pytanie:

- Istniala 5 lat temu- Już raczej nie prowadzimy działalności w gw1- Nie ma osób, sam tworze gildie od zera, potem będzie tworzona przez członków. Ogólnie to od 2004 roku MUonline,gw,wow

Zapraszam serdecznie. Gildia jest spoko, a ludzie bardzo mili.

WITAM FORUMOWICZÓW

Zapraszam wszystkich, którzy jeszcze się wahają co do wyboru gildii w GW2. Mamy w swoich szeregach świetnych ludzi, miło spędzamy czas na forum i na TS-ie (zawsze znajdziesz tam kogoś do pogaduchy). Świeżo przebudowane forum i wiele tematów, w których każdy znajdzie swój własny kącik zainteresowań. Wiele osób od nas zakupiło pre-purchase, więc jeśli Ty też masz dostęp do bety to znajdziesz ludzi do wspólnej zabawy.

Od dziś masz wybór w składaniu podania do EK! Możesz:

1. Napisać klasyczne podanie i przedstawić nam swoją osobę.

2. Umówić się na rozmowę z Oficerem/Liderem, który na naszym kanale na TeamSpeaku oceni Twoje predyspozycje.

Ponadto niedawno ruszył nasz kanał na Facebooku, który co prawda jest póki co niemowlęciem jeśli chodzi o multimedialny świat tego portalu, lecz w przyszłości będzie czystym źródłem newsów dotyczących naszej gildii. Niebawem ruszy nasz kanał na YouTube, na którym umieszczać będziemy filmiki z bety nagrane przez naszą załogę, a po premierze także i nasze osiągnięcia związane z grą.

Już dziś możesz do nas dołączyć! Wstąp na nasze forum: www.elite-kings.pl/forum i złóż podanie ;)

Powodzenia!

Aktualizowałem pierwszego posta, ponieważ liczba członków trochę się zwiększyła :)

nie zebym sie czepiał ale skoro nie ma ani jednego czlonka starej gildi, to dlaczego piszesz ze "istniala" 5 lat temu.

nie ma starego squadu co znaczy ze to nowa gildia tak naprawde

troche offtop ale na takie cos musialem zwrocic uwage

nie zebym sie czepiał ale skoro nie ma ani jednego czlonka starej gildi, to dlaczego piszesz ze "istniala" 5 lat temu.nie ma starego squadu co znaczy ze to nowa gildia tak naprawdetroche offtop ale na takie cos musialem zwrocic uwage

Np. miałeś kapele która grała rocka. Nikt już z was nie gra rocka, tylko ty. Dalej nie rozumiesz?

Elite Kings na becie obecni na serwerze Gandara!

System rozgrywki w Elite Kings to póki co PvX. Naszym celem jest stworzenie średniej wielkości Gildie mającej około 70 osób w swoich szeregach, lecz kompletnie zgranej, w której każdy będzie się liczył. W GW2 to właśnie zgranie będzie ważniejsze od liczebności!! W rozgrywkach WvWvW średnie Gildie mają ogromne znaczenie, weterani PvE i rank PvP także znajdą coś dla siebie. Zapraszamy wszystkich chętnych na FORUM ELITE KINGS! ;)