Guild Wars 2 Free trial 27/09/13

Dajcie tygodniowego guesta na Deso naprawdę nie widziałem żadnego polaczkowego spamu :)

na Underworldzie tez cisza ;) zero niepotrzebnego spamu.

Free playerzy to po prostu trollowisko którego powinno się unikać.

Ja na Blacktide nie widze, żadnego spamu ;) jest miło i przyjemnie czyli po staremu. Ogólnie praktycznie tych nowych userów na mapkach nie widze, a jak są to nie raz pomogę bo sami sie do mnie zwracają w sposób normalny o pomoc. Jest git i az dziwne bo myslalem ze bedzie gorzej

Być może gra tak bardzo ich pochłonęła że zapomnieli o trollowaniu ;p

na Blacktide prawie nie ma ludzi z traialu, jest pusto

Witajcie przez jaki okres czasu można grać na trialu??

Bo chciałem sobie zakupić grę ale postanowiłem ją najpierw przetestować.

A no i gdzie później ewentualnie najlepiej=najtaniej zakupić grę ;P

Witajcie przez jaki okres czasu można grać na trialu??Bo chciałem sobie zakupić grę ale postanowiłem ją najpierw przetestować.A no i gdzie później ewentualnie najlepiej=najtaniej zakupić grę ;P

no to sie obudziles xD juz po trialu ogolnie nie polecam gry bo polega ona na idz do serduszka zabij 10 moobow i tak ciagle gdy by byla za free to tak ale 100 zl to za duzo za ta gre ona tylko ladnie wyglada

Kuuurde faktycznie sie obudziłem. Szkoda.

Co do q mi to tam odpowiada takie coś, ważne aby gra nie była sztywna i miała dość rozbudowane PvE, PvP jak we wowie ;P

Wydaje mi się właśnie ze GW2 jest świetną alternatywą do powoli ale konającego (bynajmniej dla mnie) wowa. ;)

Że jak? Mnie GW2 przyciągnął właśnie tym że nie ma tych nudnych i statycznych misji jak w innych mmo. (przynieś 10 skór czarnego wilka, potem białego itd, zabij 10 zielonych ogrów potem czerwonych itp.) Średnio jedno serce można zrobić na trzy sposoby. W żadnym mmo nie miałem też kilku postaci na max lvlu, a tu to żaden problem. No i wvwvw który jest świetny(dodatkowo można tam expić postać i to zwykle szybciej niż na pve). Ostatnie trzy postacie właśnie tam wyekspiłem.

Cóż gra jest naprawdę dobra i nie mo co przejmować się opiniami ludzi którzy nie doszli do maksymalnego lvlu, bo ich wiedza jest na ten temat bliska zeru. Sam się nigdy nie wypowiadam na temat gier których do końca nie poznałem, bo wiem że mogę zepsuć ich prawdziwy wygląd.

A wiecie może gdzie najtaniej dostać kluczyk??

Tak chodzi mi o sam klucz, nie jestem fanem pudełkowych wersji.

Na keye.pl? czy znacie jakieś inne źródło gdzie można dostać taniej ;)(oprócz allegro)

@Vidok

Co się przejmujesz? Zawsze się znajdzie jakiś idiota któremu rodzice nie chcą dać na gre albo ma drewno na którym gra mu nie chodzi jak należy i wylewa swoje "obiektywne" żale na forach próbując zniechęcić innych do gry w którą sam nie może grać samemu mając o niej małe jeśli nie zerowe pojęcie.

Kuuurde faktycznie sie obudziłem. Szkoda.Co do q mi to tam odpowiada takie coś, ważne aby gra nie była sztywna i miała dość rozbudowane PvE, PvP jak we wowie ;PWydaje mi się właśnie ze GW2 jest świetną alternatywą do powoli ale konającego (bynajmniej dla mnie) wowa.

Jeżeli szukasz alternatywy do WoWa to przygotuj się na spory szok, to tak jakbyś 5 lat jeździł motorówką a nagle dali Ci helikopter (i nie doszukiwać się żadnych metafor) po prostu gra jest całkowicie inna niż WoW, całkowicie - mi odzwyczajenie się od nawyków WoWa zajęło prawie 3 miesiące.

Giermkiem się nie przjemuj jak innymi trollami, jakby gra była F2P to tak super ekstra kurcze mistrzostwo, ale że trzeb jednorazowo wydać aż całe ~100zł (o matko ile to piwa i fajek, przecież sobie nie odmówię!) to jednak nie, jednak gra jest słaba, to za dużo na grę do której co 2 tygodnie wchodzi update, zdecydowanie za dużo - nic nowego.

aj szkoda że ten trail się skończył gra osobiście dla mnie zaprezentowała się bardzo dobrze , według mnie dzisiejszy aion czy tera nie dorównuje Gw2 do pięt , po przeczytaniu wielu hejterskich komentów nawet wolałem tej gry nie oglądać i szczerze powiedziawszy takie chore poglądy tylko niszczą chęć podejścia do gry aczkolwiek po przemyśleniu postanowiłem ją sprawdzić i naprawdę ale to naprawdę jestem pozytywnie zaskoczony .

Gdyby któryś z was "hejterów" bądź też graczy chciał wymienić d3 na gw2 przyjmę propozycje od zaraz ^^ .

A ja wymienię za siostrę od ręki, wysyłka tego samego dnia kurierem nawet wcześniej xD

Najtańsze klucze widziałem na Fabryce Kluczy, dostawa która wbiła na początku września była wyceniona na 110zł za sztukę (podczas gdy takie Gram dyktowało sobie 130-140zł). Ale tak jak mówią inni, do tej gry trzeba się przekonać, bo jest *inna* niż pozostałe. Na chwilę obecną uważam ją za coś co było w pełni warte tych pieniędzy :)

Waaaah, piękna promocja. Ja się na taką nie załapałem :)

Zwłaszcza że to Heroic Edition. Ona jest dużo więcej warta niż te 105zł. Jeśli ktoś chce kupić, niech kupuje.

Oferta z keye.pl jest ok , już robie przelewik ^^

Polecam ofertę keye sam kupiłem tam drugie konto i jest zadowolony. Tym bardziej że mamy do wyboru jeden z armorów które kosztują 800 gemów.

no to ja zaczynam gre :D Teraz trzeba wybrać serwer