Hej wiadomo o ktorej godzinie bedzie mozna juz zacac gre w gw2??
Guild Wars 2 Free trial 27/09/13
The Free Trial period starts at 12:01 AM PDT on September 27, 2013 and ends at 11:59 PM PDT on October 3, 2013.
Północ czasu PDT to 7:00 czasu GMT. Jeśli obecnie mamy GMT+2, to powinna to być godzina 9 rano. Mogę się nieco mylić
odswiezam mozna juz normalnie grac pzred chwila gralem xD !!
Jak by co to piszcie do Wagon Kurde pomoge ogarnąć
A Ja chetnie pogram z kimś w Party a przy okazji rownież cośtam pomogę ogarnąć
Pytanie do trialowiczów: możecie jeszcze grać? Bo rejestrować się chyba nie da
tak moge mormalnie grac
Oczywiście, że można. Rejestrować także powinno się dać, nie widzę powodu aby robili zapisy tylko do czasu otwarcia triala.
Ja kupilem w ciemno gre i jest to obecnie najlepszy mmorpg dopiero te nowe co wyjda beda podobne ale oczywiscie jak ktos nie chce wydawac kasy a chce przetestowac to teraz jest najlepszy czas
Skoro tak, to będzie trzeba się przełamać i dobić wyższy poziom, bo ostatni free weekend nie za bardzo mnie wciągnął. Niby fajnie spoko, są nowe rzeczy na początku, ale nie było tego pierwszego kopnięcia, że wiesz już, że warto dalej pociągnąć dany mmo. No ale, przemóc się i przekonać się, taki jest plan.
Dał by mi ktoś konto z trialem abym mógł sprawdzić tylko jak gra chodzi ?Był bym bardzo wdzięczny :>
Ta gra jest genialna. Już zaczynam zbierać kasę.
Dał by mi ktoś konto z trialem abym mógł sprawdzić tylko jak gra chodzi ?Był bym bardzo wdzięczny :>
a co za problem zalozyc wlasne?
Gdyby się dało to bym założył
Wygląda na to że ArenaNET specjalnie lub przypadkowo wyłączyła możliwość rejestracji nowych trial acc.
Wygląda na to że ArenaNET specjalnie lub przypadkowo wyłączyła możliwość rejestracji nowych trial acc.
Jeżeli zrobili to specjalnie, to jaki był tego sens ? Chodzi im chyba aby jak najwięcej osób mogło wbić większy poziom aby przekonać się co jest "dalej, za tym lasem". Nie każdy śledzi newsy codziennie, a tym bardziej, to co się dzieje na GW2 gdy sam gra w coś innego, albo dalej szuka pośród tych wszystkich dzisiaj dostępnych- więc trudno niektórym było trafić na rejestrację przed tym trialem. No nie wiem, dziwna sprawa.
To był by ktoś miły i dał mi sprawdzić gw?
Jeżeli zrobili to specjalnie, to jaki był tego sens ? Chodzi im chyba aby jak najwięcej osób mogło wbić większy poziom aby przekonać się co jest "dalej, za tym lasem". Nie każdy śledzi newsy codziennie, a tym bardziej, to co się dzieje na GW2 gdy sam gra w coś innego, albo dalej szuka pośród tych wszystkich dzisiaj dostępnych- więc trudno niektórym było trafić na rejestrację przed tym trialem. No nie wiem, dziwna sprawa.
Fora zagraniczne też pękają od tych informacji, nie ma jeszcze stanowiska ANet w tej sprawie... albo to zwykły bug albo mieli "limit" osób, o tym drugim powinni wręcz nadmienić, jeżeli ukryli - to postąpili bardzo bardzo źle wielki minus im się za to od graczy należy a opinia o ANet tylko na tym straci.
Błąd został naprawiony, rejestracja jest znowu otwarta.
Przy następnym trialu ANet'a powinna wprowadzić jakieś blokady dla free userów odnośnie map chata. Polactwo już zaczęło siać niezgodę...
Dobrze ze nie gram na Blacktide, to nie musze na to patrzeć . Na Desolation na szczęście spokój ^^
Przy następnym trialu ANet'a powinna wprowadzić jakieś blokady dla free userów odnośnie map chata. Polactwo już zaczęło siać niezgodę...
Unikać tego serwera jak ognia. Sam uciekłem jak widziałem co polaczki (bo inaczej ich nie można nazwać) wypisują na map czacie.