[Guild Wars 2] Gildia Consequences

7.png

Tag: [Cons]

Serwer: Blacktide

Data założenia: 28.08.2012

Typ: Semi-hardcore PvE

Limit członków: 50

Komunikator głosowy: Teamspeak 3 (prywatny)

Strona: www.consequences.pl

Consequences jest polską gildią Guild Wars 2. Skupiamy się na rozgrywce PvE, głównie na dungeonach, misjach gildyjnych, Fractals of the Mists, a także world bossach. Gildia jest stworzona docelowo dla graczy semi-hardcore.

Na wstępie należy zaznaczyć - nie jesteśmy gildią przyjazną casualom, graczom weekendowym czy sezonowym, przestającym grać po miesiącu. Szukamy przede wszystkim aktywnych graczy z zapałem do Guild Wars 2. PvE jest głównym celem gildii, jednak okazjonalnie chodzimy razem na PvP oraz WvW w mniejszych grupkach, jednak nie przyjmujemy graczy nastawionych tylko i wyłącznie na PvP lub WvW. Consequences nie jest i nigdy nie będzie gildią masową. Ilość naszych członków waha się zawsze od 40 do 50.

Dużym atutem gildii jest organizacja wypadów i misji gildyjnych przez oficerstwo. Na naszej stronie internetowej posiadamy kalendarz wypadów, który jest dostępny do obejrzenia publicznie. Uczestnictwo w tych wypadach jest dobrowolne. Gildia ma odblokowane wszystkie misje gildyjne, które organizujemy w środy, soboty i niedziele.

Posiadamy własny serwer Teamspeak. Używamy go do naszych wypadów, jednak nie przymuszamy do korzystania z niego. Wyjątkiem są misje gildyjne i niektóre trudniejsze dungeony, gdzie bez komunikacji głosowej nie da się osiągnąć celu. Nie wymagamy też posiadania mikrofonu, zazwyczaj wystarcza możliwość słuchania organizatora wypadu.

To przedstawienie naszej gildii w skrócie. Jeżeli chcesz wiedzieć więcej - kim jesteśmy i co oferujemy, to zapraszamy do działu O NAS na naszej stronie internetowej. Standardy w naszej gildii są wysokie, dlatego mamy kilka wymagań, które zazwyczaj wykluczają wielu graczy na wstępie i kolejnych podczas okresu próbnego. Jeżeli chcesz sprawdzić czego wymagamy, koniecznie zapoznaj się z działem REKRUTACJA. Tam dowiesz się też czego wymagamy od rekruta podczas okresu próbnego i jak go przejść. Z tym działem obowiązkowo musi się zapoznać każdy potencjalny rekrut. Znajdują się tam też aktualne dane kontaktowe do oficerstwa.

Rekrutacja przynosi efekty. Jest nas już 24. Zostało 6 miejsc.

Rekrutacja zamknięta.

Otwieramy ponownie rekrutację i przyjmiemy od trzech do pięciu nowych członków. Warunki rekrutacji się nie zmieniają, chociaż nie ukrywamy, że chcielibyśmy w priorytecie przyjąć członków, którzy planują w Tyrii dłuższy pobyt. Niechętnie patrzymy na sezonowców, którzy za miesiąc zamierzają wrócić do World of Warcraft.

BUMP

Ostatnia szansa by dołączyć do nas przed headstartem. Gildia będzie grała na serwerze Far Shiverpeaks.

EDIT:

Mamy już komplet. Rekrutacja zamknięta.

Otwieramy ponownie rekrutację i zwiększamy limit członków z 35 do 50. W związku z tym, że zaczynamy organizować regularne ekspedycje do dungeonów, szukamy rekrutów, którzy z całą odpowiedzialnością mogą się nazwać semi-hardcore i są chętni na gildiowe wypady. W obecnej chwili nie przyjmujemy casuali. Zapraszamy.

BUMP

Zapraszamy aktywnych graczy semi-hardcore. Wspomniane w poprzednim poście wypady idą nam całkiem nieźle. Dungeony robimy wieczorami 4 razy w tygodniu (wtorek, środa, sobota i niedziela).

Rekrutacja wciąż otwarta. Zapraszamy śmiałków do naszych szeregów. Świerzej krwii nigdy za mało :)

17 października gildia zmieniła serwer z Far Shiverpeaks na Blacktide.

Temat zszedł już na drugą stronę, więc pozwolę sobie na bump.

Jak wcześniej wspomniałem, przenieśliśmy się na Blacktide i całkiem nieźle na tym wyszliśmy. Zyskaliśmy już kilka nowych i aktywnych członków, którzy chętnie chodzą z nami na wypady. Jest pozytywnie i pniemy się w górę.

Witam chciałbym dołączyć do tej gildii, mój lvl to 8 (mam nadzieje że nie zrazicie się). Gre mam od niedawna i nudno mi samemu przemierzać kraine mój nick w grze to Lucjan jestem Charrem specjalizacja thief. Najszybciej zaproszenie potwierdze jutro, bo musze iść spać.

Pozdrawiam ErrorMycha

BUMP

BUMP

Przestajemy przyjmować na zasadzie podania. Zamiast tego wystarczy przejść rozmowę z przedstawicielem gildii, za to jednak nieco ostrzej podchodzimy do okresu próbnego.

7.png

Tag: [Cons]

Serwer: Blacktide

Data założenia: 28.08.2012

Typ: Semi-hardcore PvE

Limit członków: 50

Komunikator głosowy: Teamspeak 3 (prywatny)

Strona: www.consequences.pl

Consequences jest polską gildią Guild Wars 2. Skupiamy się na rozgrywce PvE, głównie na dungeonach, misjach gildyjnych, Fractals of the Mists, a także world bossach. Gildia jest stworzona docelowo dla graczy semi-hardcore.

Na wstępie należy zaznaczyć - nie jesteśmy gildią przyjazną casualom, graczom weekendowym czy sezonowym, przestającym grać po miesiącu. Szukamy przede wszystkim aktywnych graczy z zapałem do Guild Wars 2. PvE jest głównym celem gildii, jednak okazjonalnie chodzimy razem na PvP oraz WvW w mniejszych grupkach, jednak nie przyjmujemy graczy nastawionych tylko i wyłącznie na PvP lub WvW. Consequences nie jest i nigdy nie będzie gildią masową. Ilość naszych członków waha się zawsze od 40 do 50.

Dużym atutem gildii jest organizacja wypadów i misji gildyjnych przez oficerstwo. Na naszej stronie internetowej posiadamy kalendarz wypadów, który jest dostępny do obejrzenia publicznie. Uczestnictwo w tych wypadach jest dobrowolne. Gildia ma odblokowane wszystkie misje gildyjne, które organizujemy w środy, soboty i niedziele.

Posiadamy własny serwer Teamspeak. Używamy go do naszych wypadów, jednak nie przymuszamy do korzystania z niego. Wyjątkiem są misje gildyjne i niektóre trudniejsze dungeony, gdzie bez komunikacji głosowej nie da się osiągnąć celu. Nie wymagamy też posiadania mikrofonu, zazwyczaj wystarcza możliwość słuchania organizatora wypadu.

To przedstawienie naszej gildii w skrócie. Jeżeli chcesz wiedzieć więcej - kim jesteśmy i co oferujemy, to zapraszamy do działu O NAS na naszej stronie internetowej. Standardy w naszej gildii są wysokie, dlatego mamy kilka wymagań, które zazwyczaj wykluczają wielu graczy na wstępie i kolejnych podczas okresu próbnego. Jeżeli chcesz sprawdzić czego wymagamy, koniecznie zapoznaj się z działem REKRUTACJA. Tam dowiesz się też czego wymagamy od rekruta podczas okresu próbnego i jak go przejść. Z tym działem obowiązkowo musi się zapoznać każdy potencjalny rekrut. Znajdują się tam też aktualne dane kontaktowe do oficerstwa.