Guild Wars 2: Heart of Thorns

Witam

Pytanka :

1. czy warto inwestować w dodatek ,

2. jak populacja ,

3. co zmieniło się w PVP ,

4. co tak bardzo w wciąga aby warto zostać na dłużej

Pytam bo z moich starych znajomych ( 30 pare osób ) nie gra nikt :( !!

1. czy warto inwestować w dodatek ,2. jak populacja , 3. co zmieniło się w PVP , 4. co tak bardzo w wciąga aby warto zostać na dłużej

1. Moim zdaniem tak, ale to już zależy od osoby.

2. Nie brakuje graczy, zresztą w GW2 zawsze było ich wystarczająco dużo.

3. Jak na razie dodano nowy tryb oraz specjalizacje. Niebawem ruszą ligi. Teraz oczywiście nie mogą ich odpalić, bo wszyscy ćwiczą nowe specki itp.

4. Granie w dobrej gildii.

Witam Pytanka :1. czy warto inwestować w dodatek ,2. jak populacja , 3. co zmieniło się w PVP , 4. co tak bardzo w wciąga aby warto zostać na dłużej Pytam bo z moich starych znajomych ( 30 pare osób ) nie gra nikt !!

1. Ja czekam aż spadnie cena

2. Co do PvE nie wiele Ci pomogę,

-WvW: u mnie na Gandarze jakby ubyło ludzi(przynajmniej do godziny 12:00), mapy straciły klimat moim zdaniem

-PvP: znaczący wzrost populacji, czas oczekiwania na mecz uległ skróceniu

3. Specjalizacje, Twierdza- nowy tryb coś ala moba, nowe runy, amulety itp

4. Zawsze miło mi się grało PvP i WvW, za nie +.

1. Ciężko powiedzieć,na to już sobie sam musisz odpowiedzieć,to specyficzna gra.

2. Populacja ma się jak najbardziej ok

3. Dużo,w kontekście balansu,teraz kształtuje się zupełnie nowa meta,nowy tryb + GvG + nowa mapa WvW

4.Ekipa do gry + w moim przypadku PvP,raczej trudno mi stwierdzić co może Cię przykuć do monitora na dłużej

Witam Pytanka :1. czy warto inwestować w dodatek ,2. jak populacja , 3. co zmieniło się w PVP , 4. co tak bardzo w wciąga aby warto zostać na dłużej Pytam bo z moich starych znajomych ( 30 pare osób ) nie gra nikt !!

Ja czekalem od premiery dodatku i IMO sa dobre opinie, tylko warto zauwazyc ze bez ekipy jest nuda. Jakby co mozesz zajrzec, ja osobiscie jak zbiore 3-4 osoby (4-5 osobowa grupa) to zaczynam (HoTS zakupiony, wlasnie sie instaluje), jak co to ponizej zbieram grupke

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/77929-guildwars-hot-nowe-cp-pod-spvp-lf-3-4-osob-20-24-gmt1/#entry607519

Witam

Pytanka :

1. czy warto inwestować w dodatek ,

2. jak populacja ,

3. co zmieniło się w PVP ,

4. co tak bardzo w wciąga aby warto zostać na dłużej

Pytam bo z moich starych znajomych ( 30 pare osób ) nie gra nikt :( !!