Guild Wars 2: heart of thorns

Witam

Dziś wieczorkiem rozpoczynam swoją przygodę z dodatkiem do GW2. Moja wiedza na temat tej gry jest = 0. Poszukuję osoby która wspomogłaby mnie merytorycznie. Nie lubię marnować wolnego czasu. A chciałbym optymalnie wykorzystać każdą chwilę spędzoną z tym tytułem. Z przyjemnością dołączę też do jakiegoś ugrupowania. Oczywiście pod warunkiem , że uda mi się spełnić wymagania danej gildii :)

PS: wybrałem serwer : Gandara

Pozdrawiam i z góry dzięki za odzew

Witaj, zapraszam do nas :) Gildia Black Horizon, mała, kameralna ze stałymi bywalcami. Głównie biegamy na pve, fraktale, dungeony i misje gildyjne. Są też zwolennicy pvp :) Jeśli nie przeszkadza ci mała, zgrana gildia to chętnie zaproszę. Nick w grze slam.6924. Posiadamy własnego Teamspeaka 3 i tam też organizujemy wszystkie wspólne wypady, lub po prostu gadamy o pierdołkach :) Chętnie służymy pomocą i poradą na temat gry :)

Zobacz sobie naszą gildię: Aiwe.eu Rekrutujemy na stronie www.

Witam

Dziś wieczorkiem rozpoczynam swoją przygodę z dodatkiem do GW2. Moja wiedza na temat tej gry jest = 0. Poszukuję osoby która wspomogłaby mnie merytorycznie. Nie lubię marnować wolnego czasu. A chciałbym optymalnie wykorzystać każdą chwilę spędzoną z tym tytułem. Z przyjemnością dołączę też do jakiegoś ugrupowania. Oczywiście pod warunkiem , że uda mi się spełnić wymagania danej gildii :)

PS: wybrałem serwer : Gandara

Pozdrawiam i z góry dzięki za odzew