Guild Wars 2 kiedz spolsycyenie?

Witam serdecznie chciałbym zapytać się was czy coś wiadomo na temat spolszczenia tej gry bo niestety nie mogę w internecie znaleźć żadnych informacji na ten temat. Zastanawiacie się może dlaczego się pytam, a już odpowiadam przede wszystkim do ułatwienia rozgrywki bo nie każdy quest jest jasno wyjaśniony a znam angielski dość dobrze i niektóre zadania sprawiają mi dość kłopotliwe problemy. Następnym atutem spolszczenia gry jest fakt że uwielbiam gry w których występuje nasz rodowity język który jest już dość często spotykany w grach MMORPG itp jak np LoL,Allods. Jeżeli ktoś ma jakieś informacje dotyczące tematy bardzo bym prosił o podzielenie się informacją ze mną jak i z innymi użytkownikami tego forum którzy także czekają na to aby nasz rodowity język znalazł się w grze Guild Wars 2.

http://guildwars2.pl/cdprojekt_ama,a649

Skoro w gw 1 spolszczenie wyszlo po ponad roku to z gw 2 rownież tak będzie o ILE W OGOLE będzie ;p A co do stronki dostałem ją z forum Cdp

Przepraszam ale temat ma złą nazwę gdyż przestawiła mi się klawiatura czy można by było prosić o zmianę tematu na "Guild Wars 2 kiedy spolszczenie??"

matulu .. po co ten Polski.. przecie to się kupy nie będzie imać już nie wspomnę ile gra uroku straci..

Uroku? Ta gra uroku nie ma, jedna wielka tandeta, jesli juz mowa o przedstawionym swiecie, dialogach czy fabule, dlatego spolszczenie niczego nie zniszczy, bo niszczyc nie ma czego. Mam nadzieje wiec, ze spolszczenie sie pojawi, przyda sie. A kiedy? Kto to wie... Oby jak najszybciej.

Ja dla mnie spolszczenie do tej gry nie ma sensu.Wszystko jest tam tak banalnie opisane że nawet mój młodszy brat(który jest w 5 klasie podstawówki)radzi sobie z nimi bez problemu ;).

Ja bym się cieszył na spolszczenie ale podziękuje. Niestety... dialogi były by bez sensu, aktorzy nie pasujący do postaci... Jak w większości przypadków w MMO z dialogami.

Mi chodziło tylko o napisy pl a nie o dubbing pl który moim zdaniem też był by nie na miejscu.

coż Dzz

o gustach się nie dyskutuje...

Witam serdecznie chciałbym zapytać się was czy coś wiadomo na temat spolszczenia tej gry bo niestety nie mogę w internecie znaleźć żadnych informacji na ten temat. Zastanawiacie się może dlaczego się pytam, a już odpowiadam przede wszystkim do ułatwienia rozgrywki bo nie każdy quest jest jasno wyjaśniony a znam angielski dość dobrze i niektóre zadania sprawiają mi dość kłopotliwe problemy. Następnym atutem spolszczenia gry jest fakt że uwielbiam gry w których występuje nasz rodowity język który jest już dość często spotykany w grach MMORPG itp jak np LoL,Allods. Jeżeli ktoś ma jakieś informacje dotyczące tematy bardzo bym prosił o podzielenie się informacją ze mną jak i z innymi użytkownikami tego forum którzy także czekają na to aby nasz rodowity język znalazł się w grze Guild Wars 2.