Guild Wars 2 - Kompani poszukiwani

Hej wszystkim :)

Szukam kompanów do gry w GW2. Poniżej kilka info o mnie ;)

Typ Gracza - Casual (brak czasu, praca i te sprawy)

Styl gry - PvP / PvE

Server - Aurora Glade

Wiek - 21 Lat

Login - asu.1672

Klasy - Ele / Hunter

Pzdr :)

Pssst, server ma znaczenie tylko na WvW. c:

Pssst, server ma znaczenie tylko na WvW. c:

Wiem wiem ale to info dla gildii które w jakimś stopniu ogrywają WvW ;P

To nie wiem czy coś z polskich jest na AG jak mam być szczera, którzy klikają wvw :/ Ale to jakiś expert musiałby się wypowiedzieć, bo gram tego trybu sporo mniej niż wcześniej

Hey. Osobiście niedawno zacząłem grywać w GW2. Gram berserkerem pod podpalenie czyli łuk/miecz+pochodnia. Dopiero zaczynam zabawę w zbieranie ekwipunku ascedancy więc farmię jedynie fractale tieru 1. No i nie grywam PvP ani WvW ale zawsze mogę z kimś zacząć, bo samemu się pogubię. Jeśli masz ochotę możemy pofarmić Story/Fractale no i te PvP jak mnie wprowadzisz :P Aaaa! I mam HoTa ale jeszcze nie mam PoFa.

Artayas.1702 Jakby co to /w :)

Hejka. A znalazłoby się miejsce dla nowego gracza? W ogóle nie miałem styczności z GW 2, a od dawna chciałem spróbować. Tylko czy bez kupienia dodatków w ogóle będę mógł z Wami coś porobić?

@SantjagoWitam. Ja zakupiłem GW2 dzisiaj. Jeżeli jesteś zainteresowany wspólną grą, wspólnego poznawania świata, to daj znać! Chętnie pogram z kimś, kto również jest całkowicie zielony i tak jak ja nie ma dodatków.

hej ja gram w gw ze paroma znaiomymi może chcesz z nami grać to napisz pw

Widzę że jest kilku chętnych :)
Co wy na to żeby spotkać sie na discordzie? :)https://discord.gg/WkjnxCm

Witajcie ! : D
Też zgłaszam się do gry ale dopiero zapoznaje się z grą . Mam tylko jeden dodatek HoT . Chętnie bym z wami zagrał i czegoś się nauczył xd

Witajcie ! : D
Też zgłaszam się do gry ale dopiero zapoznaje się z grą . Mam tylko jeden dodatek HoT . Chętnie bym z wami zagrał i czegoś się nauczył xd

My dzisiaj zaczynamy mamy HOTA, ale kupimy Fire'sa jak nam sie ze chce grac to mozesz wbic na naszego discorda

https://discord.gg/Z62B9Uf

Przez ostatni tydz skanowalismy w sumie wiekszosc gier, EVE, SWTOR, GW2 -> miedzy tymi pozostal wybor i w koncu padlo na GW2, ew MU Online jak wyjdzie - ale cos mi sie wydaje ze syf bedzie wiec zapewne zostaniemy w GW2

Gramy na Gandara

Hej wszystkim :)

Szukam kompanów do gry w GW2. Poniżej kilka info o mnie ;)

Typ Gracza - Casual (brak czasu, praca i te sprawy)

Styl gry - PvP / PvE

Server - Aurora Glade

Wiek - 21 Lat

Login - asu.1672

Klasy - Ele / Hunter

Pzdr :)