Jeśli ktoś jeszcze nie widział, to na Aiwe.eu pojawiła się świąteczna szata graficzna I zostanie na stronie do końca lutego.
[Guild Wars 2] Leth mori Aiwe [RolePlay/PvE/PvP]
Szukasz gildii z prawdziwego zdarzenia? Z aktywnym TS3, żywym forum przeglądanym codziennie przez dziesiątki osób i społecznością, w której znajdziesz przyjaźnie na wiele lat? Stabilnej grupy działającej nieprzerwanie od 2011 roku i planującej rozwijać się dalej? Dołącz do nas!
Dołącz już dziś i pokłoń się przed jedynym królem i jedyną najlepszą gildią w gw2, która ma monopol na superostwo. Już dziś możesz dołączyć do reszty wiernych wyznawców klęczenia przed jedynym i prawdziwym liderem.
Ksar Król
Czyli nie ma już u was demokracji?
Sezon PvP trwa w najlepsze, a gildia doczekała się już pierwszej legendarnej dywizji
Sezon PvP trwa w najlepsze, a gildia doczekała się już pierwszej legendarnej dywizji Rekrutujemy na stronie: Aiwe.eu
Szacun O.o
Nie wiesz co znaczy nazwa naszej gildii? Odwiedź podstronę: http://przedsionek.aiwe.eu/
Po ukończeniu klimatycznych zagadek dowiesz się co znaczą słowa "Leth mori Aiwe"
Niedawno dołączyłem w szeregi Aiwe i jestem pod ogromnym wrażeniem gildii. Włożonego w nią serca i pracy Życzę każdemu znalezienia takiej ekipy, bo zmienia to całkowicie postrzeganie grania online. Jest dla kogo się logować i można robić współnie dużo rzeczy, nawet niekoniecznie związanych z grą. Na początku odstraszała mnie aplikacja, nie chciało mi się tego robić
ale wreszcie się zmotywowałem i było warto. Lma przypomina mi pierwszą gildię do jakiej należałem. Było to w World of Warcraft. Tam też wymagali składania podań, ale trochę innych xd Grałem z nimi przez trzy lata, ale przywódca nie mógł tego dalej prowadzić i drogi się rozeszly. Chociaż z wieloma osobami utrzymuję kontakt do dziś. Tak bardzo się zżyliśmy. Od tamtego czasu nie przynależałem do żadnej poważnej gildii. Trochę przez brak czasu ale też przez to, że nie wiedziałem wokół jakiej społeczności mógłbym się zakręcić. Nigdzie nie mogłem sobie znaleźć miejsca. A tu wszyscy są bardzo mili, pomocni, aktywni. Zawsze jest ktoś do pogadania na tsie i czacie. Nie ma gimbów, ludzie są na poziomie, ale też nie jacyś sztywni xd Martwiłem się, że będą zamknięte grupy, bo to stara gildia, a wiadomo jak to w niektórych bywa, ale zostałem ciepło przyjęty i to uważam za duży plus. Polecam!! C:
Królowi i jego błazną radze umyć włosy,obciąć paznokcie i wyjść do ludzi chyba że są tak pokrzywdzeni przez życie,że tylko granie im pozostało.
Chora gildia przerodzona w sektę, ciekawe kiedy błazny się obudzą i znajdą prawdziwe życie. O ile odnajdą się w rzeczywistości,ciężko będzie po kilku set godzinach wkręcania sobie że jest się kimś kim się nie jest.
Sekta świrów nic więcej ;]
W gildii ruszył nowy system nagradzania najpracowitszych graczy organizujących wydarzenia RP, Raidy oraz PvP.
Nadchodzi kolejna edycja największego gildyjnego turnieju PvP - czyli M.E.S.M.E.R'a
Gorseval pokonany!
(Post wysłany ze sporym opóźnieniem, ale nie było okazji, żeby zrobić to prędzej)
Rekrutujemy na stronie: Aiwe.eu
Zwycięzcy Turnieju PvP "M.E.S.M.E.R"
Sezonu Zefiru 1329AE:
Xar.1387 oraz Etahel.4902