[Guild Wars 2] Leth mori Aiwe [RolePlay/PvE/PvP]

Nasz główny skład PvP nie chodzi jednie na mecze rankingowe, gdyż równie dużo czasu poświecamy nowym graczom, których z miłą chęcią szkolimy. Zabieramy ich na gildyjny serwer, bądź areny nierankingowe. Poniżej video prezentujące jeden z takich meczów.

Aiwe.eu

Na naszej stronie głównej: Aiwe.eu pojawił się news informujący o nowym systemie wprowadzonym do naszej gildii. A chodzi o możliwość oficjalnego zgłaszania niezgodności w RP. Coś takiego w niektórych przypadkach będzie z pewnością bardzo pomocne :)

Odnowiona Księga Aiwe

Fabuła naszej gildii i ogólne lore doczekało się pewnych zmian. Przeprowadziliśmy spory recton i od jakiegoś już czasu nasza organizacja ma trochę inny charakter. Sama postać "Aiwe" nie jest już czymś w stylu bóstwa, a zrobiliśmy z niej pierwszą założycielkę gildii - (nie)zwykłą śmiertelniczkę :) To pozwoliło nam na dokładniejsze opisanie, jaką była osobą itp. Oczywiście Księga w obecnej formie nie jest tworem skończonym - w miarę czasu będziemy ją jeszcze bardziej rozbudowywać.

Więcej znajdziecie na forum.

Zapraszamy również na naszą stronę: Aiwe.eu

A chętnych, którzy pragnęliby zasilić nasze szeregi, do działu "sala rekrutacyjna"

nZ0l5iZ.png

vw9EyPp.pngProfesje z GW2 w RP - możliwości i ograniczenia

Profesje w uniwersum GW2 są dość specyficzne i nie każdy od razu wie, na co może sobie pozwolić, czy w jaki sposób rozbudować fabularnie swoją postać. Z myślą o takich osobach z gildii powstało wstępne kompendium wiedzy dotyczące klas, które znajdziecie TUTAJ. Ten wątek będzie w miarę czasu coraz bardziej rozbudowywany, by rozwiać wszelakie wątpliwości naszych graczy.

Aiwe.eu

HaGWTJ9.pngUniwersum GW2 - Kompendium wiedzy
Z myślą o naszych nowych graczach RP, tworzymy kompendium wiedzy, w którym na bieżąco będą dodawane różne ciekawostki dotyczące uniwersum GW2. Znajdziecie je pod tym linkiem na naszym forum.

Aiwe.eu

Pomocna rzecz. Szczególnie ten opis czasu. Świetne dla graczy Rp :)

Czas na kolejną edycję wyborów Miss&Mistera Leth mori Aiwe! Dokładny opis tego wydarzenia znajdziecie na naszym forum.

A wyniki zostaną podane w czwartą rocznicę istnienia gildii.

Aiwe.eu

Będzie trudny wybór. Jest dużo kart, które mi się podobają Q.Q

rKBpIkA.png

Wyniki turnieju Polymock - Sezon Feniksa 1328 AE

Znamy już zwycięzcę, a jest nim Larf Grey!

Nagrody jakie otrzymał to: złoto, unikalna ikonka na TS3, wpis do KP i upominek specjalny.

Aiwe.eu

88limDD.png

Turniej M.E.S.M.E.R sezon feniksa 1328 AE

Czas na kolejną edycję gildyjnego, powtarzalnego turnieju PvP, w którym nasi gracze mogą się pochwalić swoimi umiejętnościami. Nie zabraknie również ciekawych nagród, a są nimi między innymi: oryginalna ikonka na TS3, złoto, wpis do Karty Postaci.

Sprawdź zapowiedź konkursu. Możesz też odwiedzić specjalny dział stworzony na potrzeby tego turnieju, gdzie w miarę czasu będą się pojawiać wszelakie niezbędne informacje.

Aiwe.eu

PvP to nie dla mnie, ale jestem ciekawa kto wygra tym razem :wub:

Rasy w GW2 - kompendium wiedzy

Jeśli gra się RP, warto wiedzieć coś więcej o rasach, dlatego postanowiliśmy powoli budować kompendium wiedzy (LINK), z którego będą mogli korzystać nasi gracze.

Aiwe.eu

88limDD.png

Turniej M.E.S.M.E.R sezon feniksa 1328 AE - TABELKA

Została już wygenerowana tabelka na potrzeby turnieju - znajdziecie ją na naszym forum.

Aiwe.eu

Dla tych, którzy jeszcze nie widzieli: zapowiedź jednego z naszych eventów RP w formie video

W przyszłości planujemy nagrać takich więcej - myślę, że fajnie buduje to klimat - ale wszystko w swoim czasie :)

Aiwe.eu

Można wiedzieć na jakim serwerze głównie gracie?

W sumie odkąd wprowadzili MegaSerwery, gildia nie jest już przypisana do żadnego serwera :)

Polecam gildię bardzo serdecznie. Byłem na klimacie spontanicznym tylko raz, ale podobało mi się. Każdy kto chciałby pograć w normalnym towarzystwie, i trochę poklimacić powinien postarać się do Aiwe dołączyć.

Miło słyszeć :) Takie komentarze i opinie bardzo motywują do dalszej pracy nad gildią.

Czas na kolejną dużą kampanię fabularną, a oto jej wstępna zapowiedź:

AIWE.EU

Rozpoczęły się wybory na tegoroczną Miss i Mistera Leth mori Aiwe! :)

Mamy już kandydatów ubiegających się o tytuł, a ludzie mogą już na nich oddawać głosy.

A kogo Wy byście wybrali? Piszcie! :D

Ubiegający się o tytuł MISTERA LETH MORI AIWE

Troll Obieżyświat

Gnarl Krzykodrap

James Falk

Harvest Dragoneye

Narus

Dirlond

Loxley

Moren Sade

Ubiegający się o tytuł MISS LETH MORI AIWE

Rubin