Guild Wars 2 Level Scaling

Sądzę ,że ta EK nie będzie kosztować 600 zł lecz maksymalnie 300. Gdzieś czytałem wypowiedź kogoś z Anet o tym chyba ,a co do premiery słyszałem ,że możliwa data to 28 kwietnia. To prawda czy tylko pogłoski?

Sądzę ,że ta EK nie będzie kosztować 600 zł lecz maksymalnie 300. Gdzieś czytałem wypowiedź kogoś z Anet o tym chyba ,a co do premiery słyszałem ,że możliwa data to 28 kwietnia. To prawda czy tylko pogłoski?

Napewno pogłoski. Premiera najwcześniej w wakacje. Chociaż wątpie żeby w wakacje gre wydali, więc pewnie wrzesień

Powiem wam, że albo narazie nie dopracowane albo bujda. Mając 12 lv na becie wróciłem do 1 obszaru. Hp z 800 na 500 (300 na start chyba jest) dmg bez zmian, level zbity na 3. To wszystko. Nadal potworki masz na 2 hity.

Tak, tak moi mili. GW 2 będzie miało level scaling. Czyli np. Na maksymalnym levelu jeśli wrócimy do startowej krainy to byle mob będzie dla nas wyzwaniem. Moim zdaniem to może zabić tę grę. Twórcy tłumaczą to faktem że dzięki temu gracz nie będzie się nudził. Szkoda że nie wiedzą że już w oblivionie takie coś było i się nikomu takie rozwiązanie nie spodobało. Tyle tylko że tam mozna było ściągnąć sobie moda który to naprawia.

Fajnie to będzie wyglądać kiedy obok kolesia na 1 lvl-u tłukącego dziki, stanie nasz heros w mega zbroi i będzie z takim samym dzikiem walczył jak równy z równym. W takim razie ja podziękuję za coś takiego.