mogl by ktos podac linka do clijenta gierki ? szukam na necie ale ni chu chu nie moge znalezc
z gory thx
Guild wars 2 link
Seriously? Dude, seriously? Powiedzcie, że to prowokacja/żart. Jeśli masz u nich konto, to musisz mieć opcje pobrania gry.
nie mam jeszcze konta bo dopiero dzis kupilem klucz a link przydal by sie wczesniej
Nie masz więc co liczyć na klienta bez konta. Konto -> gra.
No dobrze, mam klucz, zalożyłem konto i jak mam sie do cholery zalogować?
@topic, nie ma opcji pobrania przed zalozeniem konta
Ułatwię ci życie guildwars2.com.pl/rejestracja-aktywacja-guild-wars-2
Proszę, zostawcie go samemu sobie, niech się pomęczy... Chrońmy dziewicze GW2 przed ludźmi którzy nie potrafią samodzielnie wykonać najprostszej czynności.
@UP
Popieram ^^
Dobra, to koniec na tym. I tak za dużo się dowiedział.
Nie Dwarfar. Można pobierać GW2 bez konta, bo sam to robiłem. Logowanie jest wymagane tylko przed wejściem do gry. Trzeba mieć tylko linka, ale na portalu o grach mmo go nie znajdzie.
Widać nawet nie chce się wysilić....
Pomógłbym Ci, ale po przeczytaniu pierwszego posta, przypomniały mi się dzieci ze Spamadanu z piękną ortografią. Nie chcę się wstydzić przyznać w grze do tego, że jestem Polakiem, podczas gdy wy będziecie spamować po polsku na chacie -.-
Zawsze to jakis system anty-kid ^^ ale zeby nie odnalezc tka prostego infa... tym bardziej , ze podczas zakladania konta informacja wyskauje 2 razy skad sciagnac
Proszę, zostawcie go samemu sobie, niech się pomęczy... Chrońmy dziewicze GW2 przed ludźmi którzy nie potrafią samodzielnie wykonać najprostszej czynności.
Popieram w 100% x.x załamałem się.
mogl by ktos podac linka do clijenta gierki ? szukam na necie ale ni chu chu nie moge znalezc
z gory thx