Guild Wars 2 Music/Dance Video

---------- Atencione Atencjone ------------

Filmik Dla Graczy o Mocnych Nerwach.

-------------------------------------------

================

Filmik jest efektem nudy - związanej z chorobą, bo ileż można leżeć i łykać dziwnego koloru i kształtu pixy ^^.

oraz

inspiracją weselną, gdzie usłyszałem pewien kawałek, a wiadomo że nie zależnie od muzyki i tak wszyscy się ostro bawią, szczególnie gdy poziom płynów przekracza już powoli 1 promil :)

[media=]

Żałośnie słabe.

Chwalić należałoby się czymś kreatywnym, a tutaj? Wklepać /dance na kilku postaciach, nagrać to, dać podkład muzyczny, połączyć całość i tyle. Gdzie tu kreatywność?

Jeszcze żeby dredzik się czymś chwalił to by było dobrze :). W końcu nie napisał "PATRZCIE NA MÓJ za***isty UBER PRO KREATYWNY FILMIK" :D. Napisał, przecież, że jest to efekt nudy.

Co do filmiku, nawet przekraczając 2 promile nie potrafię bawić się przy takiej muzyce ;). Zdrowiej man !

A czym tu się chwalić. .. .. gdybym chciał się czymś pochwalić to robiłbym to porządnie. Poza tym wiele filmów z gier jest sklepkiem emotów różnorakiej maści połączonych ze sobą, różnica w tym kto ile efektów nawalił i jak się za to zabrał.

Co do chwalenia się to co najmniej musiałbym się za to zabrać jak moja dawna gildiowa kolerzanka:

Z toną dodatkowych narzędzi a nie tylko Fraps i Sony Vegas...

Dredzik zrobił to czyście 4 fun a nie żeby laury zbierać ;p

No ale cóż posty trzeba nabijać co ?:P

Co do filmiku to jest nawet spoko :D

i zadałeś pytanie gdzie tu kreatywnosc

Przynajmniej chciało mu się coś zrobić tumanie :)

Piosenka z The Guild <3

Co do filmiku Dredzik'a to może jest nudny ale zawsze coś czego mi ( i pewnie wam ) by się nie chciało.

---------- Atencione Atencjone ------------

Filmik Dla Graczy o Mocnych Nerwach.

================

Filmik jest efektem nudy - związanej z chorobą, bo ileż można leżeć i łykać dziwnego koloru i kształtu pixy ^^.

oraz

inspiracją weselną, gdzie usłyszałem pewien kawałek, a wiadomo że nie zależnie od muzyki i tak wszyscy się ostro bawią, szczególnie gdy poziom płynów przekracza już powoli 1 promil :)

[media=]