[Guild Wars 2] Plany Gildi

Witam , wraz z Kraszanem planujemy stworzyć gildię o proponowanej nazwie CryingBlades , gildia byłaby otwarta dla każdego gracza , jedynym wymogiem jest mutacja i kultura osobista . Głównie ten temat powstał by pozbierać graczy , którzy byliby zainteresowani gildią .

Zainteresowany jestem ja, tylko nie wiem kiedy uda mi się wyrwać GW2. W dzień premiery wątpię, ale raczej będzie to w tym roku ;). Mam nadzieje, że nie będzie to masówka, nie upadnie i będzie miła, luźna atmosfera. Chętnie mogę jakoś pomóc. Aha, mam jedno ALE. Chodzi o nazwę gildii. Nie mozna zrobić czegoś po naszemu?

Ewentualne pytania proszę pisać w tym temacie lub kierować je na numer gg Eustachego lub mój. :D

@ODŚWIEŻAM

Ja jestem chętny lecz płaczące ostrza coś mi nie pasują, ponieważ ja mam łuk :D

Mam nadzieje, że będzie klimat,ts3 i może wspólnie wymyślimy inną nazwe pasującą każdemu przyszłemu członkowi tej gildii

Proponuje coś originalnego coś jak nick typu Lemigion,Goereth i inne takie te 2 nazwy wymyśliłem w 3 sekundy :P

Może też być coś typu Dark Lemigion itd.

nazwa do przedyskutowania jest tylko właśnie chcemy uzbierać trochę ludzi i wtedy wszystko się ogarnie :P

Można promować gildię także na you tube tylko jak będzie premiera gw 2 to mogę to zrobić :D

Ja moge dolaczyc takze jak mi kupicie GW2 ;)

oczywiście już pędzę kupić ci gw 2

oczywiście już pędzę kupić ci gw 2

ok,dzieki ;) jak kupisz to napisz to Ci podam adres to mi wyslesz

mutacje mam ( 4 ręce i 2 głowy ) i jestem dziewczyną

nie no żart mam zastrzeżenia co do nazwy gildii dziwna strasznie

jak kupie gw 2 to dam znać

też będę chętny, prawdopodobnie będę grał dopiero tydzień po premierze i nazwa też mi nie pasuje :)

Widzisz, mówiłem, że nazwa do d*py :P.

Możecie mnie już zapisać. Co do nazwy, może coś bardziej humorystycznego? Typu, Mocarne Parówy, Kartonowy Drąg, Miętkie(wiem, że z błędem, ale o to własnie chodzi ^^) Pyry. Coś tak głupiego i irracjonalnego , że aż śmieszne, ale to tylko tylko sugestia ;)

Możecie mnie już zapisać. Co do nazwy, może coś bardziej humorystycznego? Typu, Mocarne Parówy, Kartonowy Drąg, Miętkie(wiem, że z błędem, ale o to własnie chodzi ^^) Pyry. Coś tak głupiego i irracjonalnego , że aż śmieszne, ale to tylko tylko sugestia

Ale nazwy gildii...omg...Ty tak na serio?^^

"HejterzyGuru" - macie śmieszną i prawdziwą nazwę.

"HejterzyGuru" - macie śmieszną i prawdziwą nazwę.

Dobre, chociaż nie do końca prawdziwe. Nie wszyscy stąd cb hejtowali ^^

Ale nazwy gildii...omg...Ty tak na serio?^^

No ba, w mojej "krótkiej" karierze gracza, gościłem w różnych gildiach o różnych nazwach. Nie chcę nikogo obrażać, ale nazwy typu: Black Angels, The Killers itp. są wymyślane przez 10 letnie dzieci, które znają +/- 10 słówek po ang. i myślą, że jak są w gildii o takiej nazwie to od razu wielki "szacun" w piaskownicy mają i ogólnie atmosfera jest taka sobie. Za to w gildiach o nazwach tak tępych i głupawych, że aż śmiesznych, na ogół panuje miła, luźna atmosfera, ludzie są normalni(pojęcie względne ^^") i można porozmawiać na różne tematy, nieszczególnie związane z grą. Oczywiście jest to wywnioskowane tylko i wyłącznie z moich osobistych doświadczeń, może tylko ja miałem takie szczęście, że trafiałem na taką dzieciarnię(nie mówię tutaj o wieku) w gildiach o takiej a nie innej nazwie. Ale panowie nie stresujcie się, jeżeli chodzi o "płaczące ostrza" to nie ma tak wielkiej tragedii.

już pisałem że to do ustalenia :P a że ja np nie mam talentu nazywania gildi to przepraszam , wystarczy podać propozycję

GANG CZARNEJ PAŁY to jest idealna nazwa dla gildii.