Guild Wars 2 - Poszukuje chętnych

Dobra ja wbijam levelować swojego warka, jak coś to mój nick: Shabok

No no juz aż 4 osoby na Tsie !!! Moze ktoś jeszcze chętny do party? Mój nick w grze Harry S

Powoli się rozkręca! Jak będzie ciągle przybywać Ludzi.. zamierzamy zrobić gildię! Zapraszam! Nie gryziemy!

Zapraszam :

http://www.armoredsaints.pl/index.php?/topic/11-rekrutacja-ch%C4%99tnych-do-gry/#entry29

Czy planujecie dziś zagrać ? Chciałbym dołączyć do was, zaczynam od zera. Hesner, jak możesz to napisz mi na gg 8716182 kiedy będziecie grać.

Ja bym z chęcią popykał ale wyliczyłem sobie że kasę uzbieram tak za 5 miesięcy ( czy jak kupie płytkę to automatycznie dostaję klucz do konta?)

Nie wiem też czy mój komp pociągnie:

Vista 64-bit SP2

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ (2.21 GHz)

3 GB Ram-u

ATI Radeon HD 4800 Series

@Up co do karty graficznej to uciągnie, ja mam HD 4670 i spokojnie 35 fps wyciągam na ustawieniach medium/high

Edit.

@Downo raczej tak, wpisz na google : Can you run it, i wpisz tam gre, tam Ci pokaże, czy Ci pójdzie gra.

a reszta da radę np. pamięć?

co do sprzetu to na bank ci uciagnie - sam na laptopie o parametrach: intel core 2 duo 1.80 t7100, pamieci 3 gb ram oraz karcie graficznej geforce quadro nvs 140 m calkiem normalnie gram. Co prawda niby pokazuje te 20- 35fps ( 20 w bardzo zaludnionych miastach i przy jakis eventach gdzie zbiera sie masa osob),ale tak naprawde to az tak nieprzeszkadza (mimo ze troche scina to mozna sie przyzwyczaic)wiec spokojnie na swoim sprzecie zagrasz;

w sprawie klucza to zamiast wydawac tyle kasy na nowy klucz to zrob w taki sam sposob jak ja: kup od kogos konto na allegro - osobiscie zaplacilem za swoje zaledwie 49zl ( konto praktycznie puste); potem tylko do supportu o zmiane email i sprawa zalatwiona ( oczywiscie trzeba sprawdzasz po komentach czy ta osoba jest uczciwa no i aby byl dobry kontakt bo przy logowaniu z innego ip trzeba je zaakceptowac przez mail) i to tyle.

P.S co do wspolnej gry chyba takze sie skusze. Posiadam rangera 80lvl oraz obecnie gram enginera 32 lvl serwer blacktide - jak cos nick w grze Szucha ( mimo takiego lvla i tak jestem amatorem poniewaz gralem solo i wielu rzeczy nadal nie wiem)

Ja wczoraj miałem pecha, bo na TSie na lidera trafiłem ale musiał być z dala od kompa bo nie odpowiadał, więc spróbujemy dzisiaj :)

EDIT: Znaczy, żeby nikt nie brał tego na minus, trudno ludzi obwiniać że mają życie poza kompem. :D

Jest w ogóle jeszcze ta ekipa czy już się znów rozpadło...? Byłem już kilka razy na TS'ie i nikogo jeszcze nie spotkałem ;(

Ekipa jest ale grają w różnych godzinach.

Pogoncie Hesnera to będzie szybciej stała ekipa.

Ja jako lider tego gamingu ostatnio mam mniej czasu wiec licze na liderów sekcji ze mi pomogą ogarniać to wszystko.

Pisać do mnie pw.

W miarę możliwości bd wam odpisywal i przekierowywał do odpowiednich osób.

Witam,

poszukuje chętnych do gry w GW2 na serwerze BLACKTIDE. Jak na razie na TS'ie na kanale widzę tylko siebie.. ale mam nadzieję że to się zmieni.. i będzie nas więcej! Grę będziemy zaczynać od początku gdzie będziemy razem wbijać poziomy czy też zwiedzać piękny świat Guild Wars 2. Wszystkich chętnych zapraszam na TS3 "Formoza" IP:31.6.70.185:5000. Każdy jest mile widziany! :) Nie GRYZIEMY !! :)