Guild Wars 2 - Poszukuje chętnych

Witam,

poszukuje chętnych do gry w GW2 na serwerze BLACKTIDE. Jak na razie na TS'ie na kanale widzę tylko siebie.. ale mam nadzieję że to się zmieni.. i będzie nas więcej! Grę będziemy zaczynać od początku gdzie będziemy razem wbijać poziomy czy też zwiedzać piękny świat Guild Wars 2. Wszystkich chętnych zapraszam na TS3 "Formoza" IP:31.6.70.185:5000. Każdy jest mile widziany! :) Nie GRYZIEMY !! :)

Gramy na serwerze Blacktide.

To chyba najbardziej popularny serwer dla polakow :)

Hesner ale wiesz mozna sie dostosowac do wiekszosci :)

Oczywiście, można się dostosować się do większości. :)

To jest serwer domyslny, ale lecz jak przyjdzie wiecej osob to sie ustali ze wszystkimi gdzie bedzie najlepiej :)

Wiecej info u Hesnera.

Z checia z wami pogram ale tylko i wylacznie na Underworld gdyz mam tam juz znajomych oraz postac :)

Ja się pisze jak coś, GW2 mam od stycznia, ale zero h-lvla, bo ja nie lubie grac samemu ;d

1. Można guestować. Przy guestowaniu nie można latać tylko na WvW.

2. Na dungi nie trzeba guestować. Trzeba być tylko na mapie gdzie jest dung i pojawia się okienko, które po zaakceptowaniu cię wrzuca do dunga.

3. @Ajron, Chyba nie można mieć (nie wiem jak z nowymi systemami) 4GB RAM-u przy OS x32. Nawet jak masz to w komputerze, to system tego nie wykorzysta. Miałem Vista x32 i ciągle crashe, kilka razy w ciągu 30 minut. Zmiana na Windows 8 x64 pomogło. Mam ją już od ponad miesiąca i żadnych crashy nie uświadczyłem, nawet przy mega zergu.

Ja gram na Blacktide, chętnie z kimś popykam tyle że aktualnie mam chyba 23lvl dopiero

Poziomy postaci nie mają żadnego znaczenia, liczysz się ty.. Więc zapraszam na TS3. Jeszcze raz wspomnie Wszyscy są mile widziani. I preferuję serwer Blacktide. :)

Również się piszę, aktualnie mam 5 lvl "Thiefem", jeśli ktoś chętny do wspólnego lvlowania zapraszam. Ja wybrałem serwer Blacktide.

Widzę ze większość wybiera blacktide.

Wiec ogłaszam wszystkim ze to będzie serwer na którym Gaming będzie grał !

Lvl bez znaczenia, obecność na ts3 wskazana.

Więcej info u Hesnera.

Po za tym jaki problem z serwerem hmm? Przeciez jest guesting i osoby z dowolnego serwera moga grac na blacktide za free . Jedynym ograniczeniem jest to ze nie moga uczestniczyc w World vs World ( na blackited). Po za tym jedynym szczegółem nie ma żadnej różnicy w gueście na innym serwie.

Macie własną gildę?

Jak zbierzemy większą ilość graczy.. to pomyślimy nad założeniem gildii. :)

Co do guestingu to coś chyba jest w sensie ograniczenie czasowe

Większą, czyli ile osób? Pytam, ponieważ mam małą gidię. Jest strona i forum. Brak aktywności członków, nawet lider przeniósł się doi innej gildii.

Większą.. nie jestem w stanie opisać.. tak aby fajnie się grało.. Co najmniej 10-20 graczy. Zresztą gildia może składać się z 5 osób.. ale najważniejsze jest to aby dobrze się bawiła :)

Coś pisali ze 24h trwa zmiana serwera na inny. To prawda ?

Nie zmiana jest natychmiastowa ... 24 h to cd jak dajmy na to wjedzie na blactide zaraz po tym na jakis inny guest np underwolrd . Wedy masz 24 h cd zeby dolaczyc znow na Blacktide . Zeby nie bylo skakania za duzego