Witajcie.
Tak jak w temacie poszukuje aktywnej gildii badz graczy do wspolnej przygody w świecie GW2.
WYMAGANIA:
Posiadanie mozgu
Kultura osobista
Witajcie.
Tak jak w temacie poszukuje aktywnej gildii badz graczy do wspolnej przygody w świecie GW2.
WYMAGANIA:
Posiadanie mozgu
Kultura osobista
@Xar, gdyby nie ten wymóg grania RP, to bym u was już siedział.
Gildia z długim stażem, nie masówka oraz z normalnymi graczami (spotkałem kilku to wiem), same plusy, tylko ta jedna rzecz utrudnia mi dołączenie (ale zapewne przez to jest taka unikalna).
Btw. Alchemicy [AZU] jeszcze prowadzą nabór? (Ktoś coś słyszał? Ktoś coś wie?)
[AZU] jakiś czas temu połączyło się z [XT]
@Xar
Tak jak powiedział kolega wyżej gdyby nie "Wymóg grania RP" to już bym wysyłał do was podanie (choć kto wie może to zrobię ).
Jesteście chyba jedną z najbardziej interesujących gildii w GW2.
Ale jednak szukam gildii (NIE MASÓWKI) w której będzie można wyskoczyć na pvp(priorytet)/pve, pogadać na TS w miłej atmosferze i nie będzie tego jednego "wymogu"
@Xar, gdyby nie ten wymóg grania RP, to bym u was już siedział.Gildia z długim stażem, nie masówka oraz z normalnymi graczami (spotkałem kilku to wiem), same plusy, tylko ta jedna rzecz utrudnia mi dołączenie (ale zapewne przez to jest taka unikalna).
@Xar Tak jak powiedział kolega wyżej gdyby nie "Wymóg grania RP" to już bym wysyłał do was podanie (choć kto wie może to zrobię ). Jesteście chyba jedną z najbardziej interesujących gildii w GW2.
Generalnie wygląda to tak, że wspieramy trzy tryby: RolePlay, PvE i PvP. Okazjonalnie też WvW, no ale to tak "po cichu" - nie obnosimy się z tym trybem, bo nasi gracze nie są obecnie jego miłośnikami Aczkolwiek może się to kiedyś zmienić - różnie bywa.
RolePlay - podstawowy tryb i zainteresowania nim (przynajmniej minimalnego) wymagamy od każdego. Oczywiście w pełni rozumiemy to, że jeden RPi więcej, inny mniej, niektórzy wręcz okazjonalnie coś tam podziałają, ale to nam nie przeszkadza - gildia trzyma się 80osób, co nie jest przesadnie dużo, ale też nie mało i dzięki temu mamy pewną... rotację graczy w RP - jeśli część osób ma np. przerwę / brak weny itp, to i tak w tym samym czasie inni ciągną to do przodu. I w ten oto sposób odkąd pamiętam mamy eventy RP rozpisane z dużym wyprzedzeniem - jest ich sporo, co cieszy. Do tego nasi gracze nawet jeżeli RPią mniej niż inni, to ważne, że rozumieją, iż gildia stawia na RP, dlatego nie robią innym o to problemu i wspierają taki rodzaj rozgrywki. No i tak jak było napisane przez Ciebie Ravir - właśnie RP bardzo zbliża naszych ludzi, co przekłada się na świetną, dojrzałą, zgraną ekipę - nie masówkę itp
PvE - jest u nas grane go dużo, aczkolwiek nie zmuszamy do tego ludzi. Ilu mamy mocno zainteresowanych PvE to ciężko zliczyć - wiadomo jak to z tym trybem jest, większość go mimo wszystko w mniejszym, bądź większym stopniu gra. Chociaż znajdą się i tacy, którzy swój czas poświęcają w zasadzie tylko na RP i to nie problem.
PvP - gramy naprawdę sporo, ale tak jak w przypadku PvE, ten tryb nie jest obowiązkowym. Mamy +-20 osób mocno interesujących się PvP.
Także jak widać RP jest taką... bazą Czymś, co łączy całą gildię - niezależnie od tego czy ktoś gra je mniej-więcej. Niektórzy przykładowo grają je dość mało, ale za to wspierają w tym innych graczy RP i ogólnie całą gildię, rozumiejąc kierunek w jakim podąża itp.
Ach, no i warto wspomnieć, ze co do RP, to dzieli się ono u nas na to w grze, forumowe, jak i głosowe (ts3) - także zwykle jest tak, że każdy znajduje coś dla siebie Nawet nudę w pracy można zabić przez pisanie fabularne na forum itp
Witajcie.
WYMAGANIA:
Posiadanie mozgu
Kultura osobista