Siema otóż kupiłem przed chwila gw 2 deluxe na allegro wpisałem kluczyk i wszystko git , tylko jak np sprawdzić czy to na pewno deluxe . Jest taka możliwość ?
Guild Wars 2 pytanie
@ refresh

Napisac do suportu gw2 jaki to roadzaj kodu innej opcji nie ma aby to sprawdzic:) a tak przy okazji ile zaplaciles bo na allegro jest tyle przekretow z gw2 ze ... sam 2 razy sie przejechalem . Pierwszy kod z kradzionej karty kredytowej , drugi do pre-order , az w koncu zakupilem na oficjalnej:)
aha dzięki wielkie
Obecnie nie można tego sprawdzić (w informacjach konta nie zostaje to podane). Support odpowiada (po prawie 2 tygodniach), iż nie ponosi odpowiedzialności za źródła z którymi nie ma powiązania i zachęca do kupna z ich strony (bez odpowiedzi jakie mamy konto). Nie jestem pewien czy któreś z rzeczy z edycji deluxe nie pojawi się podczas CBT (wcześniej jednak tak nie było). Niestety pozostaje Ci czekać do najbliższego beta weekendu lub nawet oficjalnego startu.
Jeśli kupiłeś u sprzedawcy, który handluje już jakiś czas kluczami (ponad 1000 pozytywów) i jest to jakaś firma, a nie jedna osoba prywatna to prawdopodobnie wszystko będzie ok. Cena naturalnie jest niższa niż ta jaką oferuje samo GW2 za Euro. Cena oryginalnych kluczy waha się między 185 - 215 zł.
PORADNIK:
Krok 1. By zweryfikować swój klucz wysyłamy taką wiadomość w http://support.guildwars2.com lub wysyłamy maila
na adres betasupport@guildwars2.com
Hello,Please verify my serial code (region and type). My Serial Code: [Tu nasz kod, który kupiliśmy]I bought this code here: [Tu miejsce kupna, adres strony internetowej, np. http://gram.pl ]In E-Mail Receipt I have: [Tu co macie napisane w rachunku - tj. wersja jaka jest napisana np. GW2 Standard Edition Pre-Purchase]Sincerely,Customer.
Krok 2. a. Gdy dostaniemy odpowiedź z automatu, wysyłamy znów wiadomość z wybraniem opcji, by odpowiedzieli na pytanie. W treści wpisujemy coś takiego:
Hello,This mail is not a complete answer for my question.Sincerely,Customer.
Krok 2. b. W przypadku, gdy wysłaliśmy maila na betasupport@guildwars2.com, to dostosowywujemy się do odpowiedzi, i odpowiedź wstawiamy pomiędzy dwie linie, czyli tak:
**** Please enter your reply *below* this line ****Hello,This mail is not a complete answer for my question.Sincerely,Customer.**** Please enter your reply *above* this line ****
Krok 3. Czekasz na odpowiedź supportu z informacją jaką masz wersje klucza. W przypadku innej odpowiedzi powtarzasz Krok 2.
Siema otóż kupiłem przed chwila gw 2 deluxe na allegro wpisałem kluczyk i wszystko git , tylko jak np sprawdzić czy to na pewno deluxe . Jest taka możliwość ?