[Guild Wars 2] The Black Forge

57Cs9.png

The Black Forge Twoją gildią w Guild Wars 2!

Jeśli preferujesz jakość ponad ilość, lubisz wyzwania i wspólna grę w aktywnym gronie, cenisz zorganizowanie i zaangażowanie, czerpiesz radość z anihilowania rzesz potworów oraz miażdżenia innych graczy, a skrót "mmo" nie kojarzy Ci się z programem na pralce, to właśnie Ciebie szukamy!

The Black Forge to stosunkowo młoda gildia w świecie MMO, która od pół roku podbija SW:TOR, jednakże skupiająca graczy, którzy mają także doświadczenia w szeregu różnych gier online (WoW, Conan, EVE, Diablo, GW, L2 i wiele innych). Jesteśmy społecznością, która obecnie aktywnie gra w kilka tytułów (SW:TOR, Diablo 3, EVE, Terra) i budujemy silną dywizję w GW2. Zostaliśmy także zaproszeni do tworzenia europejskiego sojuszu gildii w GW2, gdzie będziemy starali się mocno włączyć w wspólne granie i koordynowanie mass pvp (czyli WvWvW). Nasze szeregi zasilają gracze w przedziale wiekowym 18-101, w których można znaleźć zarówno mniej jak i zdecydowanie bardziej zaangażowanych graczy. Głównym obszarem naszej aktywności będzie gra PVP, jednakże będziemy także podejmować wyzwania związane z grą PVE.

Oczekujemy:

- aktywności, dobrze widziane 2-3h gry dziennie

- kultury osobistej

- zaangażowania w sprawy gildii

- wzajemnej pomocy

- korzystania z TS3 i portalu gildyjnego

- dyscypliny

- poszanowania innych członków gildii

- wiek 18+ (w szczególnych przypadkach możliwe wyjątki)

- mile widziane jest też doświadczenie z innych gier MMO.

Oferujemy:

- wsparcie i doświadczenie

- niezapomniane emocje

- niezliczone godziny dobrej zabawy

- miłą i przyjazną atmosferę

- kanał TS3

- własny portal wraz z forum

Podbij Tyrię z The Black Forge!

www.TheBlackForge.org

szkoda że jest te 18+ ;/

Zgadzam się z przedmówcą, aczkolwiek chciałbym się dowiedzieć jakie są te "szczególne przypadki"?

normalnie chyba trzeba zrobić gildię 18 - :P

Szczególne przypadki dotyczą osób, którym nie brakuje dużo do 18, a wykazują się dojrzałością i kulturą na odpowiednim poziomie. Jeśli taka osoba złoży do nas podanie, to zapraszamy ją na rozmowę na tsa :)

Gdzie powinienem złożyć podanie? Na waszej stronie nie mam takiej możliwości. Oo

Oczywiście jest możliwość na naszej stronie, należy wykonać 2 kroki:

1. zarejestrować się na serwisie http://www.theblackforge.org/login/do/register

2. zalogować się i wypełnić podanie: http://www.theblackforge.org/recruitmentgw2

"You can't submit the forum" To wszystko tłumaczy :)

Dobra już wiem co było nie tak.

Już po ostatnim BWE, a premiera co raz bliżej. Zachęcam do składania aplikacji, bo miejsc nie zostało już za wiele :)

Wiecie może na którym serwerze grać będziecie?

Serwer nie został jeszcze wybrany, gdyż będzie to wspólna decyzja całego sojuszu do którego należymy (który liczy już ponad 10 gildii) i zostanie podjęta tuż przed startem. Zależy nam, żeby nie był to jeden z bardziej zaludnionych i silnych na WvWvW serwerów jak Desolation czy Far Shiverpeaks, gdyż wolimy z nimi rywalizować niż się do nich przyłączać :)

Właśnie miałem nadzieję, że to jeden z tych dwóch. Na początku nie wiedziałem, że te serwery są najmocniejsze, więc się do nich przyłączyłem. Szkoda, że na nie nie pójdziecie, poszukam jednak zagranicznej gildii.

Nasze szeregi zasilają gracze w przedziale wiekowym 18-101, w których można znaleźć zarówno mniej jak i zdecydowanie bardziej zaangażowanych graczy. Głównym obszarem naszej aktywności będzie gra PVP, jednakże będziemy także podejmować wyzwania związane z grą PVE.

trololololo 101 xd

Ale wracając do gildi to fajnie sie zapowiada, składam podanie ;)

@Dwarfar

Podczas ostatniego BWE jako sojusz (Fubar), graliśmy na Gandarze i przez 3 dni na WvWvW przegraliśmy tylko z Desolation, chociaż gdyby były mniejsze lagi, to imho bez problemu odbilibyśmy im Stonemist i może wynik wyglądałby inaczej. W mojej opinii dla nas nie ma co wybierać tych najbardziej zaludnionych serwerów, gdyż przez wieczne kolejki, nie da się zorganizować żadnego sensownego eventu na WvWvW, a poza tym lubimy wyzwania, a nie wybieranie "najłatwiejszej" drogi :)

Szkoda, że jest to +18 bo sam mam 15 a myślę, że jestem dość ogarnięty i podoba mi się idea takiego sojuszu. Sam nawet podczas BWE myślałem, że takie coś to byłaby fajna sprawa

Chętnie bym dołączył ale niestety mam 15 lat. Złożę podanie i zobaczę co z tego będzie. A i mam jeszcze jedno pytanie. Dużo ludzi będzie w tej gildzie GW2?

Od razu zaznaczam, że nie przyjmujemy 15-latków. Przykro mi, ale gildia jest nastawiona na osoby dorosłe i dojrzałe :) Co do liczebności, to docelowo gildia ma liczyć ok. 50 osób.

TheVille - No to powalczymy ;>>

Od razu zaznaczam, że nie przyjmujemy 15-latków. Przykro mi, ale gildia jest nastawiona na osoby dorosłe i dojrzałe Co do liczebności, to docelowo gildia ma liczyć ok. 50 osób.

Jak dla mnie to nie jest przykre :P Nikt nie bedzie napinał że go ktoś zabił, czy coś w deseń że jak nie pomożemy expić czy q zrobić to "odejde z gildi" :D

@UP

pamiętam że do Ravenów też kiedyś pare miesięcy temu składałem podanie i mnie nie przyjeli w sumie nie wiem czemu :P Bo screenów nie podałem z "osiągnięciami" :P Także powalczymy o ile mnie do BF przyjmą :D!

Ciekawi mnie jedna rzecz, na czym ma polegać ta rozmowa kwalifikacyjna na TSie ? Co checie przy jego pomocy sprawdzic ?