Guild Wars 2 Towarzystwo do gry

Cześć wszystkim !

Szukam małej gildii, bądź też po prostu osób do wspólnej gry od samego początku i chcących tak jak ja, zwiedzić każdy zakamarek. Niestety nie pamiętam na którym serwerze mam byłą postać ale mogę zmienić bo to nie jest żaden problem dla mnie. Posiadam własny kanał na ts3 więc komunikacja nie będzie problemem i jedyne o co proszę to zaangażowanie się w grę i o poczucie humoru.

(jeśli checie znać mój wiek i ma to wam jakoś pomóc to lat mam 25, no 26 w Marcu.)

Zapraszam serdecznie do gry ;)

(ogłoszenie nieaktualne)

Niedawno rozpocząłem przygodę z tą grą więc mogę zacząć z tobą od 0

Jeśli wciąż jesteś zainteresowany, napisz PW (:

Hej, tez mozesz dac znac na pw :) Jestem chetny

pw napisz

Chętnie dołączę :) miałem sporą przerwę w grze i teraz zaczynam od nowa :) Pisz pw. Ts też mam jakby co :) Pozdrawiam.

Zapraszam na gandarę na wvwvw jak was interesuje temat. :)

Szukam małej gildii

W sumie my (Aiwe.eu) jesteśmy małą gildią - jak na dzisiejsze czasy, kiedy gildie nie rzadko liczą po paręset graczy. Liczymy w okolicach 70+/80+ osób i tego się trzymamy :)

Zainteresowani mogą wejść na naszą stronę. Rekrutację prowadzimy pod zakładką /forum/

Chętnie pogram. PW

Cześć wszystkim !

Szukam małej gildii, bądź też po prostu osób do wspólnej gry od samego początku i chcących tak jak ja, zwiedzić każdy zakamarek. Niestety nie pamiętam na którym serwerze mam byłą postać ale mogę zmienić bo to nie jest żaden problem dla mnie. Posiadam własny kanał na ts3 więc komunikacja nie będzie problemem i jedyne o co proszę to zaangażowanie się w grę i o poczucie humoru.

(jeśli checie znać mój wiek i ma to wam jakoś pomóc to lat mam 25, no 26 w Marcu.)

Zapraszam serdecznie do gry ;)

(ogłoszenie nieaktualne)