Guild Wars 2 w realu

Są to dwa „live action film” stworzone na bazie Guild Warsa 2, więc fani tej gry znajdą tutaj oczywiste nawiązania: w postaci umiejętności, lokacji, skillów, a także mobków.Jak się podoba? guru â

Wyświetl pełny artykuł

Może się nie znam, ale ten krótszy duel jest bardzo spoko- fajnie zagrane i niezłe stroje, miłe dla oka efekty i oczywiście niezła końcówka ;) Takie filmiki lubię. Oczywiście ten dłuższy też spoko, oby tak dalej z fanmade filmikami tego typu.

A ja wrecz przeciwnie - nienawidze takich filmikow. W ogole nienawidze przebieranek za bohaterow gier czy anime. Nie lubie ich, bo kiedy wkleic je do nasze rzeczywistosci, to nagle zaczynaja wygladac tandetnie i sztucznie, wrecz karykaturalnie. Do tego ci ludzie poprzebierani, wydaja mi sie dziwnie nieszcesliwi. Miesce dla takich postaci jest w swiecie wirtualnym albo w nasze wyobrazni, gdzie ich epickosc az wycieka i ogarnia czlowieka. A jak na to spojrzec przez pryzmat naszego swiata - smiech i zalosc, niestety.

mi też sie nie podoba, marnowanie czasu i funduszy na takie duperele

mi też sie nie podoba, marnowanie czasu i funduszy na takie duperele

Akurat fundusze są z prywatnej kiesy, a więc można to traktować jako hobby. A które hobby się zwraca ?

Lepsze jest oddanie się jakimś przebierankom anime czy z gier, pokazywanie tego, że się naprawdę jest fanem jakiejś postaci, serii filmowej czy książkowej, niż nic nie robienie (oni Coś robią ze swoim zainteresowaniem, tą dzisiejszą kulturą masową, razem z innymi ludźmi, czymś żyją i mają z tego niezły fun jak widać). Dlatego Ci ludzie mi się podobają i to co robią jest bardzo pozytywne, nie ważne jak im to wychodzi i jak to wygląda. Moje życie przy nich jest szare :)

Są to dwa „live action film” stworzone na bazie Guild Warsa 2, więc fani tej gry znajdą tutaj oczywiste nawiązania: w postaci umiejętności, lokacji, skillów, a także mobków.Jak się podoba? guru â

Wyświetl pełny artykuł