Witam . prosze was o pomoc w sycenie konta na allegro oraz skorygowanie opisu konta co mozna lepiej zrobic.
6+1 sloty wykupion na postaci czyli mamy 7 =80lvl
eingineer full exo set/bronie full ascended trinkety bez plecow 80 remodel seta za gemy- 800 gemow
guardian full exo set/bronie full ascended trinkety bez plecow craft 500 armorsmith
ranger full exo set/bronie ascendet trinkety 2/5 bez plecow
mesmer full na zielono 2/5 trinkety ascendet bez plecow toneky na eq sa
Thief 100% mapy full exo set/bronie trinkety full ascended +1 wykupiony slot w bagu za gemy
Elementalista 2x remodele sety za Gemy trickster/aetherlab oraz 1 set do achievmenta i zabawy Excutioner, 1 set full dps runki scholar +trinkety full ascendet 2 set walkiria runki divinity trinkety +all full ascendet staff dreamthisle +2 bronie do stakowania powera
i Czas na Maina
Warrior 100% mapy SERVER BLACKTIDE
2x sety za gemy braham/phalanx
1set exo full dps runki melendaru
2 set full exto condition dmg runy perpexlity
sety trinketow full dps/condition dmg/ full knigh wysoketowane na fractala + agony resist
2 bronie Dreamthistle sword/shield
5 bronie dragon's jade 2x axe/shield/mace/hammer
2 LEGENDARNE BRONIE TWILIGHT / THE JUGGERNAUT i do 3-ciej brakuje tylko podstawki czyli do KUdzu
ORAZ 1 TEZ WYJATKOWA MJOLNIR
crafty /weaponsmith 435/ jaweler/aritificer 400
na koncie znajduje sie recka z TA i AC dzieki czemu z TA za kazde 200 tokenow mamy 6-7g z AC mamy 1.5-2g .
Warrior ma rozbudowanego baga na max czyli 160 slotow pelno jezdzenia na kazda klase , bronie na koncie sa zrobione pod stackowanie powera condi precision zaleznie od klasy na 4 postaciach mamy taka mozliwosc pelno jedzenia odpowiedniego na kazda klase bosterow 2x total makover kity odpowiedniego na kazda klase co wiecej jest hmm
11.500 achi 27 lvl spvp 98 lvl WvW po patchu bedzie 150+ dlatego poniewaz lvl bedzie na konto nie postac jak jest w obecnej sytuacji
jest pelno matsow roznego tieru ktora sa na postaciach bo nie mieszcza sie w banku. obecnie mozna zrobic juz full ascendet seta nie robie bo nie wiem co bedzie
z kontem dlatego zostawie wybor nowemu wlascicielowi . Przegrane mam 3000h+ KOnto oraz 4 postacie so przygotowane na wszystko 3w dungi fractale gvg powiem jest dopieszczone LUX!
i zrobione wszystko ja nalezy bez lipy. Z gory prosze was o nie robienie sobie jaj z tego tematu tylko konkretne odpowiedzi na temat zalezy mi na czasie
sorki za bledy jak beda
zapomnialem dopisac sry ze w oddzielnym poscie konto jest polaczone z gw co daje nam 15 pk w homie ^^ i jestem 1 jedyn i jedynym właścicielem konta