Guild Wars 2 Wycena Konta

Witam . prosze was o pomoc w sycenie konta na allegro oraz skorygowanie opisu konta co mozna lepiej zrobic.

6+1 sloty wykupion na postaci czyli mamy 7 =80lvl

eingineer full exo set/bronie full ascended trinkety bez plecow 80 remodel seta za gemy- 800 gemow

guardian full exo set/bronie full ascended trinkety bez plecow craft 500 armorsmith

ranger full exo set/bronie ascendet trinkety 2/5 bez plecow

mesmer full na zielono :D 2/5 trinkety ascendet bez plecow toneky na eq sa :P

Thief 100% mapy full exo set/bronie trinkety full ascended +1 wykupiony slot w bagu za gemy

Elementalista 2x remodele sety za Gemy trickster/aetherlab oraz 1 set do achievmenta i zabawy Excutioner, 1 set full dps runki scholar +trinkety full ascendet 2 set walkiria runki divinity trinkety +all full ascendet staff dreamthisle +2 bronie do stakowania powera

i Czas na Maina :D

Warrior 100% mapy SERVER BLACKTIDE

2x sety za gemy braham/phalanx

1set exo full dps runki melendaru

2 set full exto condition dmg runy perpexlity

sety trinketow full dps/condition dmg/ full knigh wysoketowane na fractala + agony resist

2 bronie Dreamthistle sword/shield

5 bronie dragon's jade 2x axe/shield/mace/hammer

2 LEGENDARNE BRONIE TWILIGHT / THE JUGGERNAUT i do 3-ciej brakuje tylko podstawki czyli do KUdzu :)

ORAZ 1 TEZ WYJATKOWA MJOLNIR

crafty /weaponsmith 435/ jaweler/aritificer 400

na koncie znajduje sie recka z TA i AC dzieki czemu z TA za kazde 200 tokenow mamy 6-7g z AC mamy 1.5-2g .

Warrior ma rozbudowanego baga na max czyli 160 slotow pelno jezdzenia na kazda klase , bronie na koncie sa zrobione pod stackowanie powera condi precision zaleznie od klasy na 4 postaciach mamy taka mozliwosc :) pelno jedzenia odpowiedniego na kazda klase bosterow 2x total makover kity odpowiedniego na kazda klase co wiecej jest hmm :D 11.500 achi 27 lvl spvp 98 lvl WvW po patchu bedzie 150+ dlatego poniewaz lvl bedzie na konto nie postac jak jest w obecnej sytuacji :) jest pelno matsow roznego tieru ktora sa na postaciach bo nie mieszcza sie w banku. obecnie mozna zrobic juz full ascendet seta nie robie bo nie wiem co bedzie :D z kontem dlatego zostawie wybor nowemu wlascicielowi . Przegrane mam 3000h+ KOnto oraz 4 postacie so przygotowane na wszystko 3w dungi fractale gvg powiem jest dopieszczone LUX! :) i zrobione wszystko ja nalezy bez lipy. Z gory prosze was o nie robienie sobie jaj z tego tematu tylko konkretne odpowiedzi na temat zalezy mi na czasie :) sorki za bledy jak beda

:) zapomnialem dopisac sry ze w oddzielnym poscie konto jest polaczone z gw co daje nam 15 pk w homie ^^ i jestem 1 jedyn i jedynym właścicielem konta

Widziałem konto za 1000-2000 USD (jakieś 3-6k PLN), ale tam miałeś 10 legendary weapons, 7 postaci na 80 z exotic/ascended. Pełno tokenów, coinsów itp, no i różne rzeczy z gem store, a dodatkowo mega drogie achievmenty z GW1 :) Więc to co podałeś jak dla mnie warte gdzieś 1,5-2,5k PLN.

120 zł.

Wiem że zaraz poleci hejt, ALE tak naprawdę to gra, którą każdy kto chciał to ma.

Dodatkowo, gra jest bardziej nastawiona pod ludzi "Casual" A ja jako reprezentant tego "Gatunku" Wolałbym sam przejść sobie grę, szczególnie że tak naprawdę lepsze bronie itd, nic nie dają.

ja mogę sobie moje wystawić za 10tys $, co nei znaczy że ktoś kupi ;)

120 zł.Wiem że zaraz poleci hejt, ALE tak naprawdę to gra, którą każdy kto chciał to ma.Dodatkowo, gra jest bardziej nastawiona pod ludzi "Casual" A ja jako reprezentant tego "Gatunku" Wolałbym sam przejść sobie grę, szczególnie że tak naprawdę lepsze bronie itd, nic nie dają.ja mogę sobie moje wystawić za 10tys $, co nei znaczy że ktoś kupi

Masz jakieś pojęcie o GW2 i cenach? On prosi o wycenę a nie o Twoje personalne odczucia co do gry ;)

odz dziekoweczka :) temat do zamkniecia

Prywatne odczucia ?

To popyt generuje cenę. Nie ma popytu - może być coś warte 1 mln $ i jednocześnie być bezwartościowe.

Nie uważam by popyt ustawił cenę rzędu 1tys $

Dałbym ci za nie na piwo, ale to i tak drogo

warn_ico.png
Spam ~ blaumro

Zamykam temat na prośbę autora.

Witam . prosze was o pomoc w sycenie konta na allegro oraz skorygowanie opisu konta co mozna lepiej zrobic.

6+1 sloty wykupion na postaci czyli mamy 7 =80lvl

eingineer full exo set/bronie full ascended trinkety bez plecow 80 remodel seta za gemy- 800 gemow

guardian full exo set/bronie full ascended trinkety bez plecow craft 500 armorsmith

ranger full exo set/bronie ascendet trinkety 2/5 bez plecow

mesmer full na zielono :D 2/5 trinkety ascendet bez plecow toneky na eq sa :P

Thief 100% mapy full exo set/bronie trinkety full ascended +1 wykupiony slot w bagu za gemy

Elementalista 2x remodele sety za Gemy trickster/aetherlab oraz 1 set do achievmenta i zabawy Excutioner, 1 set full dps runki scholar +trinkety full ascendet 2 set walkiria runki divinity trinkety +all full ascendet staff dreamthisle +2 bronie do stakowania powera

i Czas na Maina :D

Warrior 100% mapy SERVER BLACKTIDE

2x sety za gemy braham/phalanx

1set exo full dps runki melendaru

2 set full exto condition dmg runy perpexlity

sety trinketow full dps/condition dmg/ full knigh wysoketowane na fractala + agony resist

2 bronie Dreamthistle sword/shield

5 bronie dragon's jade 2x axe/shield/mace/hammer

2 LEGENDARNE BRONIE TWILIGHT / THE JUGGERNAUT i do 3-ciej brakuje tylko podstawki czyli do KUdzu :)

ORAZ 1 TEZ WYJATKOWA MJOLNIR

crafty /weaponsmith 435/ jaweler/aritificer 400

na koncie znajduje sie recka z TA i AC dzieki czemu z TA za kazde 200 tokenow mamy 6-7g z AC mamy 1.5-2g .

Warrior ma rozbudowanego baga na max czyli 160 slotow pelno jezdzenia na kazda klase , bronie na koncie sa zrobione pod stackowanie powera condi precision zaleznie od klasy na 4 postaciach mamy taka mozliwosc :) pelno jedzenia odpowiedniego na kazda klase bosterow 2x total makover kity odpowiedniego na kazda klase co wiecej jest hmm :D 11.500 achi 27 lvl spvp 98 lvl WvW po patchu bedzie 150+ dlatego poniewaz lvl bedzie na konto nie postac jak jest w obecnej sytuacji :) jest pelno matsow roznego tieru ktora sa na postaciach bo nie mieszcza sie w banku. obecnie mozna zrobic juz full ascendet seta nie robie bo nie wiem co bedzie :D z kontem dlatego zostawie wybor nowemu wlascicielowi . Przegrane mam 3000h+ KOnto oraz 4 postacie so przygotowane na wszystko 3w dungi fractale gvg powiem jest dopieszczone LUX! :) i zrobione wszystko ja nalezy bez lipy. Z gory prosze was o nie robienie sobie jaj z tego tematu tylko konkretne odpowiedzi na temat zalezy mi na czasie :) sorki za bledy jak beda

:) zapomnialem dopisac sry ze w oddzielnym poscie konto jest polaczone z gw co daje nam 15 pk w homie ^^ i jestem 1 jedyn i jedynym właścicielem konta