Guild wars 2

witam szukam kompanów do gry od zera postanowiłem założyć nowa postać i na nowo odkrywać świat tyrii milo by było gdyby był ts ale to już do uzgodnienia

Podaj serwer

Jeśli Blacktide to chętnie zagram.

Jeśli nie przeszkadza wiek (14 lat) to pisze się na tą przygodę. :)

ja jestem chętny na rozpoczęcie tej przygody zaraz :D

Wiadomo jak to czasem bywa z grającą ekipą - nie zawsze uda się zgrać o tych samych porach itd, także jeśli byś zdecydował się na gildię, to sprawdź:

Aiwe.eu Rekrutację prowadzimy na stronie pod zakładką /forum/

Ogólnie w gildii mamy osoby, które grają od premiery, ale nie brakuje również nowicjuszy i dopiero expiących :)

Do tego naszym głównym trybem jest RolePlay (gra fabularna) dzięki czemu wyciskamy z Lore gry ile tylko można, dodatkowo nie brakuje u nas PvE, czy PvP.

W razie pytań - śmiało!

serwer to blacktide jeśli chodzi o gildie to już od dawna jestem w jednej także szukam graczy żeby nie było zamieszania to chętnych proszę o pw tam podam ts itp

Ojj tak , jestem chętny ! Pisać pw jak coś : Arysus < konto :P >

temat do zamknięcia jak zwykle lipa wyszła

Dostałeś propozycje dołączenia do gildi więc się postaraj i gwarantuje ci, że u nich lipy nima ;)

A jak jesteś teraz w gildi i nie masz z kim grać i szukasz graczy tutaj to to jest znak by od nich odejść.

witam szukam kompanów do gry od zera postanowiłem założyć nowa postać i na nowo odkrywać świat tyrii milo by było gdyby był ts ale to już do uzgodnienia