Guild Wars 2

Cześć! Znudziło mi się granie samemu, więc postanowiłem poszukać jednej, lub nawet kilku osób do wspólnej gry. Zawsze wolałem grać samemu, albo w małym party niż razem z całą gildią, więc takowej nie szukam. Głównie chciał bym się skupić na world completion + jakieś PvP (może w pre-madzie bardziej by mi podeszło).

<p>

</p>

<p>
	Wymagam jedynie przejścia mutacji.
</p>

<p>

</p>

<p>
	Z racji pracy obecnie mogę grać w godzinach porannych do 11 i ewentualnie potem po 21
</p>

Mogę coś tam wieczorami pobiegać, ale szybko się wypalam ostatnio w MMO.

chętnie pogram sam nie dawno rozpocząłem grę

Mogę coś tam wieczorami pobiegać, ale szybko się wypalam ostatnio w MMO.

chętnie pogram sam nie dawno rozpocząłem grę 

Napiszcie w grze: Kazam.8025. Domyślnie preferuje discorda, ale jeśli ktoś ma kanał na ts to nie mam nic przeciwko

Discord: https://discord.gg/hVnyryZ

Siema,wracam do gw2 po naprawdę długiej przerwie i mam ochotę zrobić nową postać,z chęcią bym coś pograł,zwłaszcza,że większość znajomych od jakiegoś czasu już nie gra.

Odezwę się ingame albo na discord wbije jak tylko pobiore grę.

Cześć! Znudziło mi się granie samemu, więc postanowiłem poszukać jednej, lub nawet kilku osób do wspólnej gry. Zawsze wolałem grać samemu, albo w małym party niż razem z całą gildią, więc takowej nie szukam. Głównie chciał bym się skupić na world completion + jakieś PvP (może w pre-madzie bardziej by mi podeszło).

<p>

</p>

<p>
	Wymagam jedynie przejścia mutacji.
</p>

<p>

</p>

<p>
	Z racji pracy obecnie mogę grać w godzinach porannych do 11 i ewentualnie potem po 21
</p>